Srđan Milivojević: Policija je bila neviđeno brutalna, pretukla i kolegu u civilu

Ostavite komentar


  1. Aleksić, Marinika, Grbović, ovaj lik… Sve pravi Beograđani a ne da glasaju Bosanci i dođoši..

  2. milivojeviću, ne baljezgaj,naša policija je previše tolerantna, treba da rade kao policija u francuskoj,nemačkoj,setite se onih slika od pre nekoliko meseci, razvaljuju ih od batina i to za mnogo manje od ovog divljaštva kod nas…

  3. Juče na povratku gledam na desetine novinarskih, uglavnom opozicionih i stranih, ekipa. A jutros nema nijedan izveštaj ili članak potkrepljen dokazima, da se brutalnost i desila. Eto, zbog pumpanja realnosti i takvih kao ti mi smo i izgubili Beograd. Dosta glupiranja, ajmo ozbiljan rad pa se možda izrodi novi Djiki!

  4. @bane Nadam se da si ironican. Sve pravi Beograđani ako je cijela Srbija Beograd. Ili kad se skupi Trstenik, Kruševac, Pancevo, a obgrli Rumunija pa nastane Beograd.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.