Srećko Đukić: Lukašenko je zatražio da se Srbija svrsta uz Rusiju i Belorusiju

Ostavite komentar


  1. Upadnu vam lopovi u kucu, i vi se svrstate uz lopove, koji kazu da to sto vam kradu su vam ranije prodali, ali sad bi da vrate, a ostatak ukucana i vasih komsija stoji u cudu.

  2. Neka hvala, nama je najbolje ovde gde smo, ni tamo ni vamo. Cim bi se svrtali uz jedne, drugi bi nam j. majku

  3. SERBIA JE PRODATA RUSIMA TOTALMENTE U SERBIU IMA SAMO ZA TV DEBATE PARLAMENT I PRESEDNIK ,,,,,LUTKI CERTANI FILM

  4. Sramota. Dobro je opisao da smo kao noj. Svi zaboravili da smo skoro pa proterali sve sa Kosova. Svet naravno to nije mogao dopustiti, a da su hteli mogli su nas satreti sa lica zemlje. Nato je spasao Banja Luku i RS od nestanka, nikada ne zaboravimo to.

  5. Srbija je odvajkada bila nesvrstana zemlja, i akk je moglo u ono ludo vreme, sa Titom na celu, ne vidim razlog da ne moze i danas. Oni sto ne valja je preterano pljuvanje zapada po vucicecim medijima, to bi trebao samo da umanji i da krene putem da su nam kako Rusi tako i Amerikanci braca. Da sire ljubav prema svima u medijima, od Kine, Azije, EU pa na dalje.

  6. Kada bi Lukašenko kojim slučajem bio katolik, bio bi veći katolik od Pape. Ovako je veći ruski patriota od samog Putina.

  7. Zivimo već ćetvrtu généraciju na zapadu à odgovor moj je bez greške.

    Kroz istoriju srba nikad nisu srbi bili n’a 2 stolice.
    N’a 2 ili već 3 stolice je sedela jugoslavija i sovetski savez…
    Prirodno je déliti resurse prvenstveno sa ljudima koji imaju istu perspektivu, moralité,isti jezik i vaspitanje….
    Gde god otišli n’a drugu stranu velika verovatnoća da se izgubi poreklo JEZIK à u naj gorem slućaju se naći n’a ulicu ili isto tako postati bogat a da ne budete zadovoljni jer neznate više koji ste i šta ste postali à pitanja existencije i svrhe radu sve manje razumete..

  8. ne razumem zasto im je toliko stalo do Srbije,i zasto je u danasnje vreme problem biti slobodan I niciji podrska od Srba za sve pomoc od nas za svakoga I uvek,dokle cete da nas satanizujete,prihvatite nas vec jednom takvi kakvi jesmo jer smo na to navikli,biti slobodni I nezavisni, svi su uvek imali benefite od nas mi nikad od nijednih,zato bi svi trebali promeniti politiku prema nama ili bar pustiti nas na miru,ako vec NE mozete da garantujete nista prema nasoj zemlji a to vazi za sve koji nas dovode u ovakve situacije

  9. Već smo se svrstali. Za NATO sigurno nismo. Od nas toliko. Šta još hoće, i jedni i drugi?

  10. Pošteno od strane Lukašenka,ima pravo.
    Niko nas nigde ne tera ali ne možemo biti neutralni.
    Na nama je da izaberemo,nadam se EU.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.