Šreder i Vučić o EU i terorizmu

Ostavite komentar


  1. Vucica su poceli da primaju samo bivsi politicari. Ocigledan dokaz da ne shvaca svetske trendove i promene koje se desavaju na ocigled svih nas. Da su ti politicari nesto vredeli bili bi na vlasti u svojim zemljama. Klintonovi,Bleirovi,Srederi, Guzembaueri i ini. Vidim da je Vucko dobio prvu nagradu za laz godine. Moram da mu cestitam na tituli. Vidim da SNS vodi ubedljivo u tom domenu Vucic, Martinovic … Samo me cudi da nam Ministar financija nije usao ni u finale. Ima vremena.

  2. Ovde vas Aca Vucic: Davno sam se izjasnio u Glini da 1 Srbin vredi 100 Muslimana, Bosnjaka ( ili kako se vec zovu)
    Nismo jos stigli na 1:100 obracun ali, uz pomoc Seselja, Nikolica, Vulina, Jeremica, SPC-e
    I naqseg svemocnog Putina ce da stignemo! U rezervi imamo odanog Dodika!!!!!!!!!!!!!!

  3. Terorizam je svakako posast savremenog sveta i tesko je za piznati, ali je borba protiv njega jako teska i mucna. Porazavajuce je to da je borba protiv kamikaza i fanatika nemoguca misija. Jedina borba protiv toga je zelja da ce takvih biti sto manje i nada da ce zaobici Srbiju.

  4. Verujem da je čitav svet uvideo koliko je terorizam opasnost za sve i da će se svi, bar po tom pitanju ujediniti i stvoriti bezbednosni sistem koji će se adekvatno odupreti svakom narušavanju bezbednosti građana. najvažnije su pravovremene informacije, a po nekada i sinhronovana dejstva policija.

  5. Nazalost, veliki problem danasnjice jeste terorizam i tesko je reci gde je bezbedno. No, vazno je biti deo evropske porodice, ujediniti se sa jos zemalja i graditi sistem bezbednosti na taj nacin udruzenim snagama. To je jedini put kojim se moze odupreti terorizmu.

  6. Srbija ce postati deo eu,zato sto smo zasluzili da zivimo bolje,sto se tice terorizma nadam se da ce nas zaobici,kako nas tako i ostale zemlje,ali svakako trebamo da se borimo protiv terorizma svi zajedno!

  7. Terorizam je veliki problem protiv kojega se svi moraju boriti i biti ujedinjeni jedino tako se može stati na put terorizmu i sprečavati ga koliko je god moguće.

  8. EU jeste najbolje mesto za život jer svojim članicama pruža velike izbore a kako se ko u svemusnalazi je stvar same države.

  9. Kako mi imamo slabo pamcenje.Nije li to onaj kancelar iz 1999 koji se zdusno zalagao za bombardovanje Srbije 1999 zajedno sa Klintonom koji sada Vucica tapse po ramenu i Toni Blerom ciji ,,Delivery unit,, je bilo savetodavno telo AV.Sramota!!!

  10. Problem terorizma neće skoro biti rešen, jer teroristi dolaze iz društava koja su tradicionalno veoma zatvorena i kao takva opstaju vekovima, dok napadaju zapadna, liberalna i otvorena društva koja dele filozzofiju prihvatanja raznolikosti. Tako će biti, na žalost, dok otvorena društva ne podvuku crtu, bar prema zatvorenim kulturama.

  11. Turizam se razvija u Srbiji i dolazi sve više turista gde se sa pojačavanjem kontrole može sprečiti ulazak onih koji bi mogli izazvati neki loš događaj!

  12. Ulaskom države u Evropsku Uniju bi se ostvario napredak i postala bi jedna od razvijenijih država gde bi građani imali bolji život!

  13. Ne vidim nikakve razloge za mogući terorizam kod nas izuzev Jeremića koji želi da napravi paniku među građane jer je Srbija nabavkom novog naoružanja pojačala svoju bezbednost, a očigledno da njemu ne odgovara jaka i stabilna zemlja. Jeremić je odraz DSa i to nikako ne može da sakrije.

  14. Želja većine velikih sila je da se EU raspadne, ni jednoj sili ne odgovara jaka EU, ni SAD, ni Kini ni Rusiji.

  15. Priče o budućnosti EU biće veoma aktuelne polovinom iduće godina kada zaživi vlast Donalda Trapa u SAD, do tada je EU na ledu.

  16. Terorizam nikako nije treći svetski rat, terorizam je proizvod zapada i njihov način da terorišu svet, sada su i sami postali njegova žrtva a počeli su naivno .

  17. Mi smo pokazali da je kod nas stabilna klima za investiranje i logično je da stranci prepoznaju veliki potencijal. Dobre stvari su tek pred nama

  18. Saradnja je najbitnija, a posebno saradnja sa moćnim državama kakva je Nemačka.

  19. Terorizam je veliki problem u svetu, iskreno se nadam da kod nas neće biti problema. A što se tiče investiranja u Srbiju svakako da se isplati jer smo postali zemlja kojoj treba verovati i u koju treba ulagati, što su pokazali mnogi strani investitori koji se nisu pokajali investirajući kod nas

  20. Poseta bivseg nemackog kancelara Srbiji pokazuje koliko premijer Vucic vodi racuna da ostavi utisak u medjunarodnim krugovima!!!!

  21. Terorizam je posast savremenog sveta od koga strepe i plase ga se kako male, tako i velike sile, jer nikakva moc u novcu i naoruzanju ne pomaze i ostaje bespomocna kad krene naoruzani samoubica ili kamikaza. Tu nema pomoci. Mi samo mozemo da se molimo da nas takvi zaobilaze, kao sto je to bilo do sada.

  22. Mnogo pogodnosti EU pruza svojim clanicama… Naravno da EU ne moze da resi probleme svih clanica posebno, svaka drzava mora da resava svoje probleme unutar nje, EU je da to pripomogne…

  23. Problem je sto se terorizam uvek javlja u drugim oblicima i neocekivano, ne znate ni kada ce se desiti, ni gde ni na koji nacin, tako da je to tesko kontrolisati bez obzira koliko savremenu opremu imate i jaku odbranu.

Ostavite komentar


Politika

EU kao Vučićev "bankomat" 10

EU kao Vučićev „bankomat“

Tema Mosta Radija Slobodna Evropa bila je kako predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uspeva da dve godine nakon ruske agresije na Ukrajinu i dalje sedi na dve stolice - jednoj zapadnoj, drugoj ruskoj i kineskoj.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.