Srpska lista: Imenovanjem Dijane Živić Haradinaj pokazao da ne poštuje srpski narod

Ostavite komentar


    1. Dijana Živić=najrelevantniji faktor, ne samo planete Zemlje već i šire, Sunčevog sistema.

      1. Predlazem da angazujete Radoicica, on uspesno resava sve probleme srpske liste.

        1. Koliko znam, čak ni Radoičić, kakav god da je, nije član Haradinajeve kriminalne klike, koja se istakla i specijalizovala u vadjenju unutrašnjih organa, zarobljenim „četnicima“. Možda je Vama, mnogo više od Srbije, važnija mržnja prema Vučiću, koju potom prenosite na sve one koji su oko njega. U tu „čast“ biste, pretpostavljam, rado postali i novi Adem Jašari, samo da biste nekako na taj način zadovoljili svoju afektivnu mržnju.

          1. Pa taj „terorista“ odnosno gospodin A. Jasari je na svirep nacin sa skoro celokupnom uzom i sirom familijom likvidiran na monstuozan nacin u svom seoskom imanju od do zuba naoruzane srpske soldateske… E sada ko ima afektivnu mrznju, pokazuju ucinjena dela Srbije ponavljana skoro 100 godina i zato ste i izgubili Kosovo jednom i za veka. A taj Radojcic je isti kao i Vi gospodine Knezevicu.

          2. RADOJICIC je pola zivota proveo i zatvoru i ne grozite ovu syranicu sa tim likom. I to za najteza kriv.dela. da be pisem koja iz postovanja prema lustu Danas. Raspitajte se sta je sve krim…radio i vi hocete da vasvtaj vodi. Pa on je bio sa Ramiushom i sastavljao vladu kosova i uzeo milione. Jadnici koliko ste nisko pali kad tog begunca od ptavde pominjete. Doci ce i njemu dan i corka.

          3. @Bashkim:
            Uh, kakav je „pravednik“ i „humanista“ bio taj Adem Jašari? Prosto mi dodje da zaplačem nad takvim „milosrdnikom“?!
            I on je bio jedan od tipičnih albanskih „heroja“, koji je voleo da ubija, da siluje i proteruje srpski živalj ali, nikako nije voleo da se nešto slično i njemu desi. On je Srbe likvidirao na „humani“ način da bi na kraju i on sam bio likvidiran ali, kako Vi kažete, na „monstruozan“ način od „naoružane srpske soldateske“?! Tipično, Srbi ubijaju nenaoružane ljude, starce, žene i decu a, „hrabri“ Albanci samo „srpsku naoružanu soldatesku“?! Adem Jašari je dan od onih tipičnih albanskih „junaka“, koji voleo da puca u ledja policiji i vojsci, da ubijau nemoćne ali, ako može bez posledica. Kada je bio takav pravednik i junak što se nije predao nego se zatvorio u svoju jazbinu sa porodicom, znajući šta će se desiti? Nismo mi vas šikanirali 100 godina. Naša tragika je što smo više od 100 godina, od divljaka pokušali da napravimo civilizovane sused, koji mogu da žive životom dostojnim čoveka. To je bila naša vekovna zabluda. Bili ste najsuroviji turski zulumćari, lešinari koji su išli za turskim hotrdama, krali ono što je nepokradeno i klali one koji su bili nedoklani. Isto kao što radite i danas. Nije Radojičić sličan meni. On je sličan vama arnautima, jer se verovatno ponaša po obrascu većine Albanaca medju nkojima je živeo. Ja samo rezonujem logikom tipičnog Albanca odnosno, bolji je kriminalac Radojičić, kao Srbin, nego kriminalac Albanac. Zar Vam takav stav nije poznat? Zar se ne prepoznajete u njemu? Kada ste se, vi Albanci, ogradili ili osudili bilo koji albanski zločin? I na ovom forumu JOŠ UVEK NISAM PROČITAO ALBANSKI KOMENTAR KOJI OSUDJUJE BILO KOJI ALBANSKI MONSTRUOZNI ZLOČIN NAD SRBIMA. Pogledajte se medju sobom, pročitajte albanske komentare, kao i onih „Srba“ iza čijih se pseudonima kriju Albanci. Videćete jednoumlje i mrak gospodine.

        2. Hairy Potter:Najbolje bi bilo da angažuje Vuka Jeremića. Njemu su se zvanično zahvaljivali što im je omogućio da Kosovo proglasi svoju nezavisnost.

    2. Mozda nema iskustva i trebao je neko iskusniji. Ali bre vi iz SL TAKOZVANE lupate za sve pare. Ko vam pise saopstenja? Onaj teolog iz kancelarije za kim? Pa i mi ne zelimo saradnju da ama ali nas silom terate. Pted izbote cak i decije dofatke ukidate, oliveru crtali metu na celu i ubili ga neki…Ko tebe Djuricu pita ksko cemo mi zi eti na kim, pa majku mu dovoljno si se obogatio na grbaci kosova. Ko je postavio ove ostale teleyabise iz tzc srpske liste? Ti Djuricu silom! Koga ptefstsvljaju? Vas iz SNS Djuricu da klimaju glavom. Vas boli sto ova ministarka nece klimati glavom.vama i sigurno je pametnija od tebe. Ni ti nikakvog iskustvs nisi inao pa si bio savetnik Tome diplomca. Kako vas nije stid. Tvoja lista ne prefstavlja nikog i letece iz vlade uskoro. Nema mani vise Djuricu a to da li ce ovi tvpji daradjivati.ma hoce! Gradonacelnici ce prvi yraziti pare od ministarstva za projekte. Ne lupajte i saopstenja su tako.providna i neljudska. Cao Djuricu procasjaj mslo za Vucicem ako ne organizuje konfetenciju za stampu.

  1. Ovi iz takozvane Srpske Liste su sa svojim tvrdnjama i nazovi mišljenjima, prosto smešni, žalosni i tragični. Ispada da je samo vaš „legitimitet“ važeći.

    Poštovanje Redakciji Danasa

    1. Ma ne, legimitet imaju magacioneri koje su Albanci nasli ko zna gde, obukli u odela, dali im nesto sice, naucili ih da recituju par fraza i stavili ih da glume da su predsednici partije SLS.

    2. Seti se samo kakav legimitet i ugled su imali oni „posteni Albanci“ koje je Milosevic vodio u Rambuje kao deo delegacije Srbije. Smesno je kako vi Albanci imitirate Milosevica i njegove metode i mislite da ste jako originalni.

      1. Milosevic nije bio „posten“ ali su zato Albanci olicenje morala i postojanosti. Za neke zaslepele Srbe cak i Slobini potezi, u izvedbi Albanaca postaju olicenje demokratije.

  2. Pa predsednik rece na konferenciji za stampu da je ona ,,privatan,,Srbin.Nista ne razumem,znaci postoje drzavni i privatni Srbi.Ovo ljudi prvi put cujem u zivotu,, ovakva podela naroda!

    1. Mi koji nismo u SNS i Srpskol listi smo privatni Srbi a oni su drzavni t.j njegovi Srbi. Sada i Haradinaj igra po Vucicevim pravilima.

  3. Nesvrsena studentkinja knjizevnosti sa prvim radnim mestom kod Haradinaja, … vs. … privatna vuciceva SNSka Lista koja nikako da izadje iz haradinajeve vlade?

    Odluka ce biti teska i nepredvidljiva, …

  4. SL je dala i još uvek daje legitimitet Haradinaju da formira i održi vladu. Sve druge priče su prašina u oči zaluđenom narodu koji veliča onoga koji ga krade i vodi u provaliju (AV, naravno). Al Kapone je bio mala maca za ove naše krimose, koji su se dočepali vlasti.

  5. Dijana Zivic je srpkina sa Kosova.Ministarka poljoprivrede u vladi Kosova.
    Nema nijednog dana staza -slicno Vucicu, koji je bio premijer odn sada president Srbije bez dana staza. Ako se ne racuna raznosenje glasackih kutija sa listicima koje su odgovarele „umivenim radikalima“. Tu je i ministar vojni,Vulin – sa 0 (nula) godina staza. Ovde mu se nije racinao patriotski prelaz /preko brda i jaruga/ u juznu pokrajinu Srbije.
    Tu su jos mnogi u vladi Srbije bez dana staza ….pa ona ipak radi odn trenutno /zbog objektivnih okolnosti/ je na zimskom odmoru.

  6. Srpska lista PUCA! Dalibor Jevtic je optuzen.za sukob intetesa jsr ima i NVO plus ministar. Ne mozete vi nikog srusiti Vucicevci jer vi necete biti u tekonstruisanoj vladi. Bicete van, a mogli ste rusiti ali vam plate bile draze od naroda. Sad je kasno ne trebate im vise sve ste im.izgladali i sut. Djuricu ovi koje si ti imenovao isto su u vladi Kodova sta he problem.sa Dijanom? Sto nije srpska lista i sto nisi trgovao. Pa narod ne voli niti tebe niti srpsku.lustu i ne vtedjaj lnude u nozak proveri prvo svoj sta lupetas. Niste pitani i necete vise. Gotovo je! Hvala Danasu! Djuricu ne zesti se vec se opusti uz picance. Narod kim je protiv vas i vase liste koja tone. KRAJ!

      1. A sta odrafjujem.za albance i nizam.SLS ali.mi.mozsk.nije ispran niti jedem sendvice. Pa ovako lepotane. 1. Kp je omogucio izbor Taqija za ptefsednika? Srpaka lists dala kvorum a albaske partije protiv…2. Ko je gladao za demarkaciju sa C.Gorom? Srpska lista dala taj poyrebmi glas.3. Ko je gladao i usao u vkadu ratnog zlocinca Haradinaja? Srpska lusta! Usla u vladu i odrzavala Ramusha na vlasti. 4. Trepca poceli.pa ucutali. 5. Kp ne prodao Brezovicu? Srpska lista i bos iz Bg. 6. Ko uposljava, ucenjuje, otpusta sve one koje misle svojom.glavom? Srpska lista! 7. Od dolaska Srpske liste u sedlo ofzelio se narod i dan.danas se ofseljava. Koliko.plata imaju? Pitaj ovog ix opsyine Klpkot koji ima 6 plata u porodici kso da je hirurg u Nemackoj. Ima puno…i ne lupetaj kad ne raxunes ili mlackas sendvic budjavi pa ti nrsto.pslo na pamet. PC: Nosi kapu da ti gluposti ne padaju na glavu. Sram te bilo BOTU. Tzv srpska lista je citavo vreme partnernTaqiju, Ramusju i Kaxriju i nijedna druga srpska partija. A kapiras…

        1. Kada „šićko“ pokušava da glumi Srbina?! Nikako im to ne ide, mada su glumci par ekselans. Valjda od silne mržnje ne mogu da se užive u ulogu. To što vi jedete gospodine mnogo zaudara. Predjite na sendviče, mnogo su zdraviji i kaloričniji.

          1. Mulo izgleda ti Djuric dao kaloricnu sendvic kob…pa lupas iz mrznje iako znas istinu. Srpska lista je najvece zlo koja je zadesila srbe na kim. Pa to su sve preletaci iz SLS. Obogatili se ali cinili vecinu Ramushu i bili placeni za to. Koji im moto predizborni bio: gladajte srbsku da sptecimo vojsku kosova. I sta su bagra sprecila? Nista! Laz za narod. Sad su ti nepismenjaci ogoljeni do koze i nemaju kud..bice lustrirani sve sto su pokrali vratice sa kamatom. Cisdtaci psecih kaveza u bazi bondstil postali gradonacelnici, ministar korupcionas NGO POSSITIVE YOUTH CREW a on daje oare NGO iz svog ministarstva i kome ce cusnuti para? Kojoj NGO? Kriminal. Rakic se veseli Ramushovim parama uz picebce i mezence i jos peva ba mikrofonu “ ej seki,seki“ obican polupismen vatrogadac. Oni mogu a drugi srbi su izdajnici! Pazi molim te sta bagra moze smisliti. Uveli ste mafiju i kriminal svuda. Pukli ste i necste vise imati ni 5% glasova. Vi ste izdajnici koji ste verni i BeogrDu i Pristini za PARE. Mlackaj kaloricnu kob..i lupetaj botu. Psi laju karavani prolaze. ko he ubio Olivera??

          2. Sicko si strpcan od glave do pete. Dosta je bilo da vi strpcani preletaci iz SLS U SL imenujete svoju bracu u bordove kosovskih pteduzeca. Ko je clan borda Poste Kosova i savetnik Tacija? Rodjeni brat tog cuvenog lika gradonacelnika strpca koji 5 godine isao u srednju skolu a nozete zamisliti zasto. Sve ste zauzeli kod sicka funkcije i sad vas boli a sta ce biti kad vam se ispita poreklo imovine!? Hvala listu Danas. Srpska lista kaput. Gotovo je!

  7. Šizofrenija. Sutra možda čujemo da je Obradović potpisao Briselski, Đilas platio sudijama da odu Tačiju na zakletvu, a Jeremić sprema dizanje takse na 300%. Može biti da je Haradinaj izlepio tunel nalepnicama. I gde baš sad, majku mu, kad je poglavica rešio da obelodani maestralni plan o vraćanju Kosova noćas oko podne na juče malo sutra.

  8. Gluposti kad su u pitanju srbi onda Haradinaj ne postuje srbe ,a kad su albanci u pitanju onda manjevise srbima ne interesuju albanci.Verujem da se secate vremena g,dina Milosevica kad je postavio u raznim poziicijama takozvane postene albance,e pa gospodo neko rece .pamti pa vrati ,nista ne ostaje za onaj svet ,sve ce se vratiti na ovome.

  9. Treba i Srbija da nadje neke „postene Albance“ i da sa njima „pregovara“. ali i da ih postavi na vlast u tzv „presevskoj dolini. Mozda su zivi oni koje je Milosevic vodao po Rambujeu, pitam se sta bi u tm slucaju komentarisali dezurni albanski aktivisti.

  10. Nazalost istorija se ponavlja, zavadi pa vladaj….uvek bilo i uvek bice kod malih naroda. Da li ce iko ikada videti i shvatiti znacenje reci na nasem grbu pre nego sto pocne bilo kakvu polemiku i politiku Srba. Ovo vazi i za poziciju i opoziciju. Da iko radi u interesu Srbije sada kada mracne sile napadaju sa svih strana. Opametimo se jednom sa svagda.

  11. Dijana Živić je član Samostalne liberalne stranke Slobodana Petrovića, koja je jedina, uz Srpsku listu, ušla u kosovski parlament na legitimnim izborima i koju su građani Kosova izabrali. vučić, đurić i vlasti Srbije tvrde da ona ne predstavlja Srpski narod već da je tu privatno, znači li to i da je cela naša vlast privatna, uprkos tome što je na izborima, navodne većine, pobedila. laži i manipulacije ove vlasti i vučića su zaista prevršile svaku meru, vređaju dostojanstvo i zdrav mozak građana Srbije.

  12. Da,samo vi imate legitimitet,a niste uradili nista za srpski narod od kada postojite.Uradili ste za sebe mnogo,ali za narod nista.

  13. Zamislimo nekog iz Singapura kako čita ovaj članak, a posebno komentare.
    Šta bi taj / ta mislio/la o sorabljima i … njihovim milim komšijama?

  14. „Srpska Lista“ jew produžena ruka A.Vučića;a svi ostali Srbi su „neprijatelji“ Srbije.“Srpska Listo“ što ne pokuša da ujediniš sve Srbe na KiM?

  15. STo se primate. Siptari(Taqi,RAmush i Kadri) namerno imenovali osobu bez iskustva niti je ikad radila i to ministar gde ima najvise para. Omastice brk svi. A Srpska lista propada,sto pokrali to je,,a Petrovic je odavno nestao. nema ni 1% glasova ta SLS ,vec shik je odradio glasove Petrovicu na proslim izborima jer im treba u SKupstini. Posle jesenjih izbora Petroviv ide da igra tenis sa sinom u Lapljem selu gde je sagradio vilu,ne pitajte odakle mu pare. A srpska lista za Srbiju u svoje kuce i stanove. Ko sto bi rekao Sojic sada ce Dj…Pantic u Ludnicu,neko na tenis a normalni ;judi na izbore sa novim politickim opcijama. Cao Srpska i SLS zar ne vidite da preko vasih ledja Vucic i Taci izvode akrobacije,a ovaj Petrovic bas nasao ko ce biti ministar, to samo ovde moze,student bez iskustva i dana radnog staza cula samo sta je politika ko i ovi ikebane iz SL pa u celo-MINISTAR! Strasno!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.