Srpska lista: Nećemo učestvovati u radu Skupštine dok se ne povuku takse

Ostavite komentar


  1. Izgubice dva ministarstva i nekoliko desetina ce ostati bez posla, a budzet ce biti usvojen.
    Da su pametni, kao sto nisu, oni bi se trebali vratiti u skupstinu i vladu i tako bi rasturili i pregovaracki tim a i novu koaliciju sa Ahmetijevom partijom.

    1. Svejedno:Ala si ti bistar kao Šukrina boza. Šta bi oni mogli kao manjina da urade osim što bi dali legitimitet odlukama Skupoštine.

  2. Gradjani Srbistana, opametite se jednom zauvek. Ni Vuci I komesar Irinej ( s ruskim dugim pantalonama) ne zastpaju vasu dobrobit!
    Vi, poreski gubitnici, placate CEH, do dna vaseg dzepa! Ne trazite ‘izgovor’ upiruci prst na komsiluk! Dva promasaja/zla ne cine izgovor.opravdavanja za sopstvenu odgovornost.

    ‘Velika Srbija’ je prihvatanje sopstvene odgovornosti a ne ulizivanje Vucicu I SPC ili RuSPC! I plejadi nedavno bivsih gubitnika: S. Milosevic, Mladic, Pavle, Dodik,, JNA, pevacu nepostojece diplomatije Dacica, promasenog Cige Vulina I njegove bivse Armije.

    Pomoz Bog!

  3. Postoji velika TV pinkovska razlika izmedju ‘neucestvovanja’ i predaje mandata i povratka u Mitrovicu. Vucic i njegova ‘SNSka Lista’ opet prave budale od cele Srbije i odrzavaju Haradinaja na vlasti?!

  4. Takse neće biti ukinute, a ta „lista“ preko Dačića i njegovog pomenutog Kurtza može da se žali UNESKO-u,Interpolu ili SB UN-a.Pretpostavljam da će odlučujuću reč imati pacifičke ostrvske zemlje sa nesagledivim uticajem u međunarodnoj zajednici,kao i „nesvrstani“!

  5. Ja sam prinudjen da ponovo pitam, da li vidite kako poslanici Srpske liste larmom o taksama guraju pod tepih osnivanje vojske Kosova !?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.