Srpska lista odgovorila Đilasu: Srbi s Kosova gajiće prema tebi prezir

Ostavite komentar


  1. „Srpska lista“ ne predstavlja Srbe koji žive na Kosovu već Vučića i SNS bandu. Uostalom i oni su, listom, kriminalci, sa Radoičićem u vrhu. Da ne spominjem da su upravo oni ti koji su doveli Haradinaja na vlast i tu ga zadržali do današnjeg dana (i do daljnjeg).
    Od sada svi treba da znaju da onaj koji bude napadnut od strane ovih krimosa treba biti smatran poštenim čovekom.

    1. Bas samo hteo da napisem komentar i video sam da ste Vi vec sve rekli kako jeste. Srpski narod ima mnogo vecih problema od Kosova. Mi zivimo u korumpiranoj, kriminalizovanoj, neprosvecenoj, osiromasenoj, nefunkcionalnoj… drzavi. To treba resavati odmah ili zajedno sa Kososvskim problemom a ne gubiti dragoceno vreme da se resi problem Kosova kome se ne nazire kraj.

    2. Srpska lista predstavlja najgori talog vuciceve kriminalnw bande,a nikako posten narod sa Kosova.

    3. U pravu su za pasose. Sa tom odlukom da srbima as prostora Kim ne izdaju pasose kao I svim ostalim srbima stavili su do znanja da svi srbi nisu isti. Sad se to vraca kao boomerang- I Vucic I Djilas I Tadic su se obrukali.

  2. Granica između KiM i centralne Srbije je cela utvrđena i na sve putne prelaze su postavljene betonske piramide od strane KFOR-a (NATO-a) u junu 1999. godine , uključujući i njen severni deo. Inače, nikakve razlike u pravnom sistemu Srbije ni tzv Kosova , kao ni u međunarodnom smislu, nema između delova administrativne linije između KiM i Srbije , tako da je veliko vređanje inteligancije priča koju slušamo godinama o pravljenju nekakvih granica na Jarinju i Brnjaku od strane bilo koje vlasti u Srbiji posle 1999. godine.

  3. Srpske liste: KO JE UBIO OLIVERA? Ko mu je stavio metu na celo (ledja)? Da nije Djilas? Pa nije. Vi i vasi AV i ruzicasti iz Beograda.. Gde ste bili bitange, kada je narod ispracao Olivera? Cega ste se uplasili? Mrtvog Olivera, ili srba i albanaca, kojima Oliver nije bio ptetnja? Ljige iz Beograda su dosle na sahranu, da podrze veselu udovicu i da budu vidjeni. Cemu se vi nadate? Necete proci nekaznjeno za veleizdaju.

  4. Koliki se secam naš predsednik, kakav da je, ipak je dugo vremena pozivao sve lidere uključujući i Đilasa da se uključe u rešavanje problema Kosova ali Đilas tada nije imao nikakav predlog kao što ga nema ni sada. Pusto političko prepucavanje bez jasnog plana a čisto za osvajanje vlasti. Žalosni smo mi sa ovakvom opozicijom. Ja nikad nisam bio razočaraniji u opoziciju. Njima ne treb Vučić jer svojim cinjenjem postižu sve katastrofalnije rezultate.

    1. Vama je ocigledno SNS dobar, a njegov lider ‘preuceni’ jos bolji. Samo da znate da ga ljudi preziru i plase ga se. Ovoliko straha u Srbiji nikad nije bilo. Grozim se pomisli u sta ce on pretvoriti ovu saku zemlje.

  5. Drago mi je da gajite ljubav prema prvorođenom. Kolektivna hipnoza nema šta da se doda.

  6. Javna tajna je da se kamere gase kada šleperi Andreja Vučića prelaze administrativnu granicu. Srpska lista je mafijaška organizacija. To čak ni oni ne kriju. O fiktivnim univerzitetima izmeštenim sa Kosova na jug Srbije da ne govorimo. To je način da SNS kadrovi dobiju ekstra plate.

  7. Ubedjen sam da ce mu ljubiti skute osvoji li vlast. Tako oni rade godinama unazad uostalom kao i Dodik. Ko je na vlasti samo je taj pravi a ostali smece. Zbog toga sto smo podanici zivimo kako zivimo.

  8. Pa vi iz Srpeke liste ste najzaslužniji da je haradinaj postao Premijer Vlade Kosova, a sad avam jue Petrović kriv. Ne možete pobeći od odgovornosti i sudbine koja vas čeka zbog slepe podrške Vučiću.

  9. Srpska listo(čitaj sns listo)
    vidimo se do kraja godine
    kada voda potpiše nezavisnost Kosova.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.