Srpska lista: Pružamo punu podršku predsedniku Vučiću da nastavi borbu za mir na Kosovu i Metohiji 1foto: Printscreen/YouTube/Kosovo Online

Srpska lista saopštila je da, zajedno sa više od 90 odsto Srba koji glasaju za nju, pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da nastavi borbu za mir i opstanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i dalje jačanje Srbije na ekonomskom, međunarodnom, političkom, vojnom i svakom drugom planu.

Predsednik Srbije ne treba da se osvrće na laži i uvrede samozvanih lidera, umišljenih političara, kvazi patriota i dokazanih muljatora koje podržava kvazi opozicija u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Ističe se da 14 samozvanih predstavnika Srba, koji su danas došli u Beograd, mogu da predstavljaju jedino sebe, a nikada neće moći da predstavljaju srpski narod sa KiM, koji sa gnušanjem odbacuje njihove stavove i laži.

Ni Nebojša Jović ni Marko Jakšić, niti bilo koji drugi od ovih jahača Apokalipse nemaju podršku ni članova svojih porodica da govore u njihova imena, a kamoli u ime Srba sa Kosova i Metohije, stoji u saopštenju.

Srpska lista postavlja pitanje zašto Marko Jakšić, „bivši gospodar života i smrti na Kosovu i Metohiji“, u vreme čije strahovlade je postavljena granica između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku, proterivan srpski narod u martovskom pogromu i jednostrano proglašena nezavisnist Kosova, nije ništa uradio da to spreči.

Zašto nije svojim šefovima rekao da ne idu u Rumuniju dok se otima srpska teritorija, progoni srpski narod i zatire naše postojanje, već je na sve to ćutao čuvajući svoju fotelju i privilegije, pitaju iz Srpske liste.

Šaka umišljenih lidera i bivših političara ne može ni danas, ni ubuduće predstavljati glas srpskog naroda, jer su rezultati na izborima njihovih stranaka na Kosovu i Metohiji na nivou statističke greške, poručili su iz Srpske liste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari