Srpska premijerka uputila poruku Hrvatskoj: „Ne postoji etnički čistija država“

Ostavite komentar


  1. Ana izgleda ne misli više da ide na Krk, tamo gde joj je dedovina. Ili …

  2. Poštovani, ne mislim da zločin se može poravdati, ali Vaša premijerka zaboravlja, ili ne želi priznati jednu notornu činjenicu!! Rat i protjerivanje bilo kojeg naroda nije počeo 1995, već pino ranije i to protjerivanjem stotine tisuča hrvata iz njihovih domova! Sami srbi , npr u Slunju su snimali i hvalili se 1001 god kako su spalili „ustaške“ kuće!

  3. VT @ koliko jos u Srbiji ima ratni zlocinaca koje stiti Srbija Srbija nije dozivjela agresiju kao stomje izvrsila na bivsim rebublikama u ex Yu

Ostavite komentar


Politika

Marković Palma: Nemačka koja je genetski genocidna predložila Rezoluciju o Srebrenici 8

Marković Palma: Nemačka koja je genetski genocidna predložila Rezoluciju o Srebrenici

Dragan Marković Palma izjavio je danas u Nišu da je najveći apsurd predložene Rezolucije o Srebrenici taj što ju je predložila Nemačka "koja je genetski genocidna".U saopštenju JS, navodi se da je Marković kazao da je glasanje u Generalnoj Skupštini Ujedinjenih nacija pokazalo da evropske države, osim Mađarske, Grčke, Slovačke i Kipra, ne odlučuju samostalno i da su "zeleno svetlo stisle zbog nečijeg telefonskog poziva i sada zbog toga crvene".

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.