Srpski ambasador u Sofiji pozvan na razgovor zbog Dačića

Ostavite komentar


  1. Krajnje je vreme da se svima počne vraćati kako zaslužuju.Dosta je bilo po onoj ko tebe kamenom ti njega hlebom,ne vredi to,to je prošlost.Sada treba pokazati zube i tačka,ko nas ne poštuje ne treba ni takvog poštovati.

    1. Pokazivanje obicnih zuba je malo delotvorno i nije dovoljno zastrasujuce.Predlazem da se nabave plasticni zubi vampira i to sto veci i krvaviji kako bi nas ozbiljno shvatili.

      1. Prijatelju, to ne razume ironiju.
        Džabe krečiš.
        Daj mu sendvič i pomazi ga po glavi.

      2. Eh gorski, kako te čuva „Danas“ , ne objavljuje odgovor na tvoj komentar .

    2. To je stav sbog koga su na bili polomljeni zubi devedesetih, a zemlja upropašćena za narednih 150 godina. Vi iz SPSa i ostalih radikalnih partija to nikako da shvatite! Upropastili ste zemlju takvim stavovima, upropastili ste nebrojeno generacija i treba vas jednom za svagda oterati na đubrište istorije, da nam više ne “pomažete” svojim kafanskim obrazovanjem i kafanskom diplomatjom.

  2. Biti u losim odnosima sa svima sa kojima se srbija granici to znaci da nema dostojanstvene politike
    A pokazivati zube da vas podsetim da i ovi drugi imaju 100% zube

  3. Prvo obracanje na TI! Posle, ako je bugarski premijer Borisov dobio nedavno srpsko odlikovanje to samo pokazuje kakvi cobani i neznalice u Srbiji odlucuju o tome! Trebalo bi da se stidite u MIP-u Dacicu! A sve se moze na fini nacin reci bez uvreda, prvo je pravilo diplomatije! Neznate!

  4. Прегледао сам изјаву Борисова, прочитао пар пута, и да вам кажем, мало сте се изгубили у преводу, изоставили сте један део онога што је бугарски премијер казао на конференцији за новинаре. Део који фали је да министар спољних послова ЕУ треба да представља интересе свих чланица ЕУ, иако долази из државе која није признала Косово, постоје и државе које су то урадиле. Значи насилник Дачић у свом стандардном одосу према другима демонстрира силу! Ништа лоше није рекао Борисов, свиђало се нама или не! Није добро преносити делимичне изјаве. Молим вас уредништво Данас-а, можете ви то боље, немојте да упдате у канџе жуте штампе!

  5. Posao premijera Bugarske je da zastupa stavove njegove države a ne stavove Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.