„Srpski vojnici nikada više neće moći da kroče na Kosovo“: Donika Gervala o zahtevu Srbije upućenom Kforu

Ostavite komentar


  1. Vojnici i ne ratuju nego dronovi, ….. tamo su mesecima , Kosovo je isuviše teritorijalno malo da bi se vojska maltretirala., a posao odrađuje dalekometna Artiljerija, sa klasterom i hiperbaričnim ( vidi Ukrajinu )!

  2. Sta da mislimo o politicarima koji koriste izraz „nikada“ i „zauvek“ kada nas istorija uci da je sve na svetu podlozno vecim ili manjim promenama.

  3. Na žalost jedino rešenje za Kosovo je međunarodni protektorat. Ni jedna strana nije zrela a Albanska sudeći po izjavama nije ni malo svesna prolaznosti. Prebrojte samo crkve i groblja, prelistajte bilo koju verziju istorije i pomolite se Bogu za spasenje duša vaših i onih po čijim grobovima igrate. Nikom takvo ponasanje dobro nije donelo. Pitace vas deca i unuci zasto ste provocirali nesvesni ?

  4. Pa mi nemamo
    u Srbiji dovoljan broj stanovnika, ljudi beze iz sela iz gradova, pa sve i da vratimo Kosovo ko ce od nas da ide da zivi dole? problem kod Srba je sto nas loze da smo mi neki nebeski narod, mozda smo bili nekada, sada je dovoljno izaci ispred zgrade i videti smece na sve strane, pa mi ne umemo kesu za smece da bacimo u kontejner, ajde prvo to da naucimo i da postujemomsredinu u kojoj vec zivimo pa onda da mastamo i da se lozimo kako cemo se vratiti na Kosovo

  5. 1911 турски султан је са око 100 хиљада људи био на Косову, веселили се, пуцали од среће.. 1912 Срби ослободили и осветили Косово. Нема више Султана нити Турака…..

  6. Vasingtonski sporazum tako ne kaže a ni rezolucija 1244.56% po katastru je vlasništvo srpskog naroda i crkve, tako da to pije trenutno vodu a nadalje teško ili nikako.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.