SSP Subotica: Vlast danju postavlja višejezičke table, noću etiketira političke protivnike i širi mržnju

Ostavite komentar


  1. Najsmesnija je od prosle nedelje ogromna skupa tabla-pano sa mesanim pismom i jezicima(ja volim Kertvaros)I na Teslinom naselju.Verovatno je nedovoljno cirilice na tablama,u skolama,stampi itd.Neukusno i nepismeno.

  2. Nažalost došli neki novi Suboticani ,takozvani kojima mista nije sveto .Samo ja pa ja i niko drugi .Ko ne razmišlja kao oni to su neprijatelji ….i ko zna šta još .To odmah i pokažu sa plakatima ,koncertima ….

  3. A kome je interesantna tabla sa mesanim slovima ,meni nije …više bi Voleo da poštujemo jedan drugog ….a to već dosta dugo ne osecam…. nažalost

  4. Kažu da u Srbiji ima oko 700000 stanovnika sa nezavršeni osnovnim obrazovanje pa ko se primi…

  5. Ništa novo, šta se čudite sada. Zar ste nešto kulturnije očekivali od četno-ustaše Vučića? Sve što se radi, to se radi pod njegovom komandom. Nekada je pozivao na ubijanja 100 Bošnjaka a sutra će pozivati na ubijanje 1000 Subotičana na trgu, pripadnika nacionalnih manjina.

  6. Dokle vise neproverene informacije od nekih fantomskih odbora koji niti postoje, niti imaju adresu, niti imaju aktivnosti da ih kao gradjani vidimo, upoznamo. Kazu „susedi“ – mi taj izraz nemamo u Subotici, kazemo komsije. Mozda je to u „susedstvu“ u Hrvatskoj tako. Ta neka osoba koja se potpisuje kao odbor ako ima saznanja o imenu lepioca plakate nek ga prijavi Komunalnoj da mu naplati kaznu. A cime ce „odbor“ sniziti cene na pumpi, u marketu, pekari, pijaci ? U Subotici je toplana startovala tople probe iako je 25 stepeni i grejanje ce biti. Sve samo da se kritikuje a potpisa, ideje, plana nigde.

  7. Beda I jad,svima sve dopušteno da rade kako i sta hoće,svi Veca prava od gradjana ove zemlje,svi krivi uvek za sve ,a čim nešto pravoslavno smeta svima .Ja sam Hrvat al živim u Subotici i poštujem ćirilicu i deca mi u srpske škole idu .Toliko o svemu.Hvala kakvi natpisi i boje drugih zastava na slovima smešno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.