SSP Topola: Razbijeno staklo na prostorijama stranke u Zanatskom centru 1Foto: Stranka slobode i pravde

Nepoznati počinioci razbili su noćas izlog prostorija Stranke slobode i pravde (SSP) u Zanatskom centru u Topoli, saopštila je danas ta stranka.

„Da li je u pitanju huliganski čin ili politička osveta ostaje nadležnima da reše. Koji god da je razlog u pitanju, vlast Srpske napredne stranke je ili nalogodavac ili inspirator huliganima kojima se svakodnevno kroz medije servira govor mržnje prema SSP-u, (predsednik SSP) Draganu Đilasu i (potpredsednica SSP) Mariniki Tepić“, saopšteno je iz SSP u Topoli.

Napominju da je ranije Opštinski odbor SSP ukazivao na Zanatski centar kao“ ruglo i prostor gde se skupljaju narkomani i huligani“, kao i da predstavlja posebnu opasnost zbog blizine osnovne škole, ali da nadležni nisu reagovali.

„S druge strane, rejting Stranke slobode i pravde raste iz dana u dan, vlast to zna i plaši se te nepobitne činjenice, pa ne treba isključiti političku osvetu“, ocenjuje se u saopštenju koje je medijima dostavila predsednica Opštinskog odbora SSP Topola.

Dodaje se da je Topola posle više od deset godina dobila „istinsku opoziciju“ i tvrde da se zbog toga nisu uplašili „koji god da je razlog ovog vandalizma“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari