SSP Topola reagovala na nezvane goste iz SNS-a: Predsednica Skupštine opštine pravi cirkus od sednice 1OO SSP Topola

Danas je došlo do prekida sednice Skupštine opštine Topola kada su se iznenada i bez prethodne najave na sednici pojavili narodni poslanici Srpske napredne stranke Darko Jovanović i Dalibor Šćekić, obojica iz Paraćina, inače pomoravskog okruga, obavestili su javnost i medije članovi Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde iz Topole.

Po njima, prema Poslovniku Skupštine predsednica Skupštine opštine Jasna Vuković je dužna da na početku sednice obavesti prisutne ko su gosti skupštine.

– Pošto se to nije dogodilo nije postojalo nikakvog osnova da gore pomenuti narodni poslanici ne budu udaljeni sa sednice Skupštine opštine, ističe se u saopštenju GrO SSP Topola koje potpisuje Dragana Marinković, predsednica OO Stranke slobode i pravde Topola.

OO Stranke slobode i pravde Topola postavlili su nekoliko pitanja predsednici SO Jasni Vuković među kojima su: zašto nistu najaviljeni gosti sednice kako to Protokol nalaže, ako niste bili obavešteni o njihovom dolasku zašto niste reagovali u skladu sa Poslovnikom i udaljili narodne poslanike Darka Jovanovića i Dalibora Šćekića, kao i da li to znači da narodni poslanik iz Stranke slobode i pravde iz Kragujevca Dalibor Jekić, koji je poslanik iz šumadijskog okruga može da prisustvuje sednici bez ikakve najave?

Za članove SSP iz ovog grada predsednica Skupštine opštine pravi cirkus od sednice dok se „Topola raspada” po svim aspektima.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari