SSP Topola: Stara ljubav zaborava nema, povodom izlaska Bolje Srbije zajedno sa SNS-om na izbore 1Foto: SSP Topola

Sinoć je Dragan Jovanović, predsednik stranke Bolja Srbija, građane Topole obavestio da će na predstojećim parlamentarnim izborima izaći na listi „Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve”. Tim povodom reagovali su članovi Stranke slobode i pravde iz Topole.

„Od 2020. godine, kada je pukla ljubav sa naprednjacima, sa kojima je bila u dva mandata, ova politička organizacija predstavljala se kao opoziciona. Njen lider, Dragan Jovanović, je svakodnevno kritikovao aktuelni režim, podržavao peoteste i blokade protiv Rio Tinta i išao na iste, bio protiv izmena Zakona o eksproprijaciji i izmena Zakona o referendumu i pozivao na bojkot referenduma. Ne znamo tačno šta je to presudilo da se Bolja Srbija predomisli i vrati pod skute Aleksandra Vučića. Verovatno je u pitanju ‘nepristojna ponuda’ u vidu poslaničkih mesta“, navodi se u saopštenju medijima SSP-a Topola.

Oni smatraju da su ovim činom prevareni svi opozicioni građani Topole koji su dali poverenje Boljoj Srbiji.

– Takođe, želimo da naši sugrađani shvate da vraćanje Dragana Jovanovića i njegove Bolje Srbije pod skute Aleksandra Vučića ima dva značenja – skrivanje od odgovornosti za veliki broj krivičnih dela i lična korist, zaključuju u toplskom SSP-u.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari