SSP: Tražimo od REM-a da u roku od 24 sata zabrani skandalozan spot Vučića

Ostavite komentar


  1. Mislim da ni jednom normalnom roditelju ne smeta sto je dete u spotu.

    1. Smeta svakom normalnom roditelju koji misli o dobrobiti svog deteta. Šta mislite kako će se to dete osećati u školi među vršnjacima? Deca znaju biti poprilično surova.

      1. A „Ja imam talenat“ ili neko drugo takmičenje gde se deca stresiraju do plača, to je u redu? U školi će se dete osećati odlično sem da idioti od roditelja svoju decu truju politikom. Ako to rade, ovaj spot ništa neće ni popraviti ni pogoršati. Šta kažu Dražini administratori?

  2. Pa taj spot je namerno snimljen kako bi ga REM posle 5-6 dana zabranio, do tada ce spot ionako svi videti, a to ce biti krucijalni dokaz da institucije rade svoj posao, i kako ovi sto bojkotuju nemaju pojma, jer situacija je savrseno regularna, cim vladajucoj stranci zabranjuju spot i to sa preCednikom u njemu

  3. Zašto skandalozan? Zato što pokazuje plan za bolju i sigurniju budućnost?

    1. Samo jedan bot idiot može videti u spotu plan „za bolju i sigurniju budućnost“. A i taj plan mora da je mnogo jak i dobar ako se može obrazložiti u jednom spotu koji traje minut ili dva…

      1. D-mol lestvice, a kako ti nije smetalo kad su Tadić, Djidon, Marinka, Sergej… radili isto to? To je, valjda, u redu?

      2. Naravno, a kada na protestim guraju dete u kolicima sa natpisom „Ja sam prohodao na protestima a vi?“ to je prihvatljivo i poželjno?

  4. Spot je uzasan, toliko neprirodan. Sa malim detetom on razgovara nekim strogim glasom kao sa sebi ravnim. I ta izjava da ce joj vratiti tatu, toliko morbidna. Prosto osecam jezu dok gledam ovu glupost…

  5. Šta će nam REM, kad je već SSP odlučio šta je ispravno, a šta ne.

  6. Ako smem da pitam, ko ste vi da bilo šta tražite? Čija ste vi stranka uopšte?

  7. U predizbornom spotu, npr. tadasnjeg kandidata za predsednika drzave, Borisa Tadica, takodje se nalazi maloletno dete. Da li se ponasanje predstavnika stranke SSP moze shvatiti kao licemerstvo ili su jednostavno neke stvari namerno izbacili iz secanja?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.