SSP u otvorenom pismu objašnjava neupućenima koga je Vučićev režim postavio za ministarku prosvete

Ostavite komentar


  1. Ma sramota bre!Ovaj sps i metuzalemi će nam doći glave kolektivno.
    Ništa Srbijo nisi naučila iz prošlosti,samo vi glasajte za njih dok ih sa foteljama ne budu sahranjivali!
    Ovo je stvarno žalosno.

  2. Đaci će sada utvrditi gradivo tj.da Srbija nije učestvovala u ratovima devedesetih,da nas je NATO nepravedno bombardovao, da nije bilo genocida u Srebrenici da su Srbi nebeski narod itd.

  3. Voleo bih da malo pišete i o stanju u državnoj upravi. Plate su još očajnije od prosvete, nema kadrova, nepotizam je dostigao čudovišne razmere, i bez preterivanja državna uprava je pred raspadom…Uzgred mi nemamo pravo ni na štrajk.

  4. Eh,baba Slavice, ko te nezna skupo bi te platio.Idi baba kod sina u Potugaliju, čuvaj unuke i uživaj.Vlast je čudo!Teško se čovek toga zla otarasi.

  5. Нико ко је вршио функцију у досадашњим властима не би требао да се бави политиком. Мислим да вам је јасно да нијудна влада није ваљала.

  6. SPS ocigledno nema, mladje i sposobnije kadrove, pa moraju izraubovane penzionerke, da postavljaju? Karastrofa! Ponizili su jos jednom prosvetu i udarili zadnji ekser u kovceg obrazovanja. Gospodja je, oduvek bila obicna “pozerka”, na visokim funkcijama. Sto bi Srbi rekli: “niti smrdi, nit mirise”.

  7. Dejanovic je odlican izbor za ministra prosvete,a ovo sto ste napisali ne moze se njoj pripisati,odlican je prof. I dobar covek.

  8. Zašto nije odabran neki mladi kandidat, obrazovan, sposoban, savremenih razmišljanja…

  9. Vampiri iz devedesetih nisu zapoceli ratove i prizivali bombardovanje da bi narodu bilo bolje,nego njima.

  10. Mlada snaga SPS-a.Oni nas ponizavaju do besvesti,a mi se kao malo bunimo.Bojim se da u Srbiji vise nema snage ni za sta.Propadamo stojeci.

  11. Sve su rekli samo su preskočili činjenicu da je bila i njihov koalicioni partner i član Vlade. Toliko o „otvaranju“ očiju građanima Srbije.

  12. Plakala sam kada sam cula ko ce biti ministar prosvete. 1990 sam imala 28 godina. Unistili su moj zivot i madost. Decu su mi rasla u bedi i nemastini. Sada imam 60 godina i ona mi saceka unucice. E pa ne dam vise.

  13. Samo još to nije bila. Ministarka opšte prakse. Zato i jeste sve naopako u ovoj zemlji

  14. Svaka čast za Svetlanin komentar…treba čitati svaki dan ovo,kao primer.

  15. Ministar Prosvete imenuje sve direktore Skola u Srbiji.Gde to ima? Kakav centralizam. Zato je takvo stanje u Prosveti.Plus ti direktori u Zakonu imaju nenormalna ovlascenja , o svemu oni odlucuju.Ostali organi u Skoli su samo paravan direktorima.

  16. Бог те мазо,код Вас је устанак жућкастих ботова!!!

  17. Ministarka opste prakse! Ta bajka se zavrsava 1 septembra kad krenu problemi.

  18. @Svetlana
    Ваш коментар је као у моје маме. Тужно је шта су преживеле ваше генерације и данас 2023. гледају те исте сподобе које им ни у старости не дају мира.
    Докле више да нас понижавају?!

    Крагујевчанка

  19. Mirodjija u svakoj corbi vlasti! Nezamenljiva. Ovog puta se preracunala! Osim ako nije ucenjena! Sto je veoma moguce imajući u vidu njen politički angazman!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.