SSP: U toku obračun Stefanovića i Vučića, račun plaćaju građani

Ostavite komentar


  1. Nadam se da je to tacna konstatacija nije dr.Nebojsa iz Beograda Jutka …stite oni sebe i svoje novce

  2. Kako ste vi tako brzo, iz ovog trača,, izveli zakljucak da će gradjani nešto plaćati. Nije mi jasna vasa malicioznost. Zar po svaku cenu morats biti takvi?

    1. Ha, ha, trač? Od Nebojše Iz Beograda (bota u nekadašnjem Utisku Nedelje ), postao je jedan od najbogatijih Srba, verovatno je i to trač? I to zahvaljujući čemu? Samo bezgraničnoj lojalnosti AV-u. Ali u novom Utisku Nedelje pojavio se novi Nebojša (koji hvali Basaru), a i praotac šešelj je naoštrio svoj rog na DrSlinu, što je pouzdan znak da mu je AV poslao “svilen gajtan“…

    2. Možda ti par sendviča pomognu da povežeš pljačku Krušika i štetu koju trpe svi građani.

  3. Ako je tačno da postoji taj sukob, to bi značilo da ne cveta cveće čak ni u SNS preduzeće, što bi svakako bila dobra vest. Čarapa je počela da se para! (Sarapa sledi.)
    Meni ta stvar izgleda prilično moguća jer se u SNS-u namnožilo baš mnogo krokodila, a bara je mala, sa tendencijom smanjivanja, tako da neko sasvim zakonomerno mora da ispadne iz igre. To je uvek tako kod jakog sultana, oni blizu korita moraju da se međusobno tuku za njegovu milost koje nikad nema dovoljno za sve.
    Da ni ne govorimo o tome koliko bi Vučiću pred izbore sjajno leglo javno šutiranje iz SNS-a nekog kapitalca kao što je dr Neša iz Beograda, kao dokaz da u SNS nema privilegovanih, eto čak je i dr Neša popio pedalu!
    I verovatno završio kao ambasador u nekoj afričkoj ili azijskoj nedođiji, samo da ga na neko vreme sklone iz Beograda…

  4. Ovaj SSP kao Deretić i slični. Bez argumentacije, nego ajde da šire teoriju zavere. Sačuvaj me bože ovakvih gluposti, ništa ne znaju, zato su tu gde su. A „Beta“ se još jednom pokazala.

  5. Meni je nekako Dijana bila lakša za oko. Ne znam zbog čega, kad su oboje namazani sa puterom, mada Dijana nije možda namazana baš po glavi.

  6. Klevete, pokusaju da uplase narod. Oni su svi slozni zbog naroda. Dok ste vi navikli kao opozicija da vredjate vlast. Ne ide to tako..

  7. teško, stefanović i njegov otac su totalno nesposobni ljudi i prilično su svesni da bi ih progutao mrak u obračunu sa faraonom. doduše ova afera kako se odmotava mogla bi jednog ako ne i obojicu da košta robije na kraju pa možda zbog toga okrenu ćurak ali to je još uvek daleko.

  8. Što se tiče sukoba Vučića i Stefanovića , zaključak je
    Laž , laž stiže …
    Neko nekome tu treba .Potrebe su različite ali ipak vezane ,tako da ta ljubav nece brzo izdahnuti…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.