SSP: Uvrede Vučića upućene evroposlanicima pokazatelj da je vlast u panici

Ostavite komentar


    1. Mozemo svi da kritikujemo ovu vlast. Moram da priznam nesto je krenulo. Cekalo se od 2000 neke promene sve je islo polako. Godpodo kad bude izdali jasan plan i program za ekonomski boljitaknsrbije samo napred dotle cutite. Od.praznih pricha nema vajde svinti koji su u opoziciji nemaju sta da ponude. Bilo bi bolje da zavrse sa karijerom.

  1. Vidim sve ove komentare ispod pa se ironicno smeskam ispo brka. Neopisivo se radujem da ne pripadam ovoj sorti humanoida. Samo za njihovu informaciju, ni onoj drugoj ni trecoj. Jednostavno, slobodan covek sa slobodnim misljenjem. I niko mi ne drzi mu. a u safstuku zbog toga. E, to je osecaj koji takvi nikada nece osetiti.

  2. Pa ta EU toliko ima mana i treba im sve reci dobronamerno i ukazati na sve mane ako im se zeli dobro kao i onima koji bi tu eventulano usli, ako bi hteli mane da menjaju u redu ako ne zele da ih menjaju sta cemo mi u EU sa manama koje nama ne odgovaraju.
    Videli bi tek da kojim slucajem zavlada ledeno doba kakva je EU u vlast u EU, a drugo pitanje je i NATO kada se zna sta su radili sve zajedno sa odredjenim drzavama iz EU i to neleglano sa sve tim drzavama. a da niko nije odgovarao vec se sve nastavlja i dalje kao da nista nije bilo.

  3. ZAŠTO SVE ŠTO JE LEPO IMA KRAJ?
    GOTOV SI, NEGDE PIŠE KAD PADAŠ!
    BIO SI LOŠ, ZA NAS ZA SRBIJU!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.