Šta imaju kosovski lideri: Osmani milion evra u nekretninama, Kurti stan od 400.000 evra na ime supruge

Ostavite komentar


  1. Mogli bi dati pregled imovine srpskih politicara vladajuce i opozicionih partija

  2. Šta imaju kosovski lideri: Osmani milion evra u nekretninama, Kurti stan od 400.000 evra na ime supruge

    Prema ovim podacima jasno se vidi da su na Kosovu pripadnici vlasti pa i oni iz opozicije „finansijski dobrostojeci“ tako da „nemaju potrebu da kradu“ za razliku od „srpske gologuzije“ koja se bori za vlast da bi neki kao npr. Vulin „resili stambeno pitanje“ opravdavajuci „kradjom stecena sredstva“ time da „ima tetku u Kanadi“ !

  3. Što gledate u tuđe dvorište,objavite imovno stanje naših političara ako smete.

  4. @Bucko „Razmišljam“

    Neverovatno lupetanje, da „dobrostojeci su“, Osmanijeva sa godisnjom platom od dvadesetak hiljada evra kupuje nekretnine od pola miliona, Kurti sa platom od isto dvadesetak hiljada godisinje stan od 400.000 evra a najveca „postenjacina“ je Haradinaj, ni ne zna koliko kuca i vila ima, sve stekao „posteno“ i na osnovu svog „akademskog rada“ dok je pre nego sto je postao „oslobodilac“ bio izbacivac po diskotekama. Strasno je to kada nekome opterecenost Srbima toliko suzi kapacitete te onda pise takve „komentare“ kao ti.

  5. @Bucko Razmišljam

    Tebi je garant cilj da napises najnebulozniji komentar dana, i sto je najzanimljivije, svaki put uspes u tome. Cenis da je Haradinaj bio vredan i radisa i da je tako stekao te kuce i milione? Osmanijeva od plate od dvadesetak hiljada evra da ima u vlasnistvu nekretnine od milion evra? Ma bravo za tebe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.