Šta je Boris Tadić javno pitao ministarku Dubravku Đedović o EPS-u?

Ostavite komentar


  1. Voleo bih da Ministarka da odgovor jer bi to bilo normalno i lepo za objasniti. Pa posto postaje Akcionarsko drustvo a to znaci moze i da se proda, treba smanjiti vrednost da se lakse proda. A cena se dize kako gradjani ne bi bili iznenadjeni velikim skokom cene kada se bude prodalo. Ziveli

  2. To ti je kod nas. Za stotinak hiljada evra mita, smanje cenu za preko 10 milijardi. Verovatno i to 14 milijardi da je potcenjeno.kad bi prodavali eps, samo na otpadu. Bakar, gvožđe, aluminijum… Više bi zaradili.

  3. Браво Борисе одлично и право питање за министарку, искрено и нас то интересује,али буди сигуран одговор од Снсоваца сигурно нећеш добити,муље су ту велике!!!!!

  4. Za izgradnju jednog bloka u Kostolcu od 300 megavata ( MW) potrošeno je oko milijardu evra. Termoelektrane u Obrenovcu imaju oko 3000 MW, znači 10 puta više. Gde su tu HE Đerdap, Bajina Bašta, Zvornik, TE Kolubara? A gde je kop uglja Kolubara čije su zalihe procenjene na oko tri milijarde tona uglja, kopovi Drmno…itd..itd…
    Stvarno je strašno, užasno i nepojmljivo drsko kako tako nešto možete da radite sopstvenom narodu!? Pujdate ove bezvredne medije da neprestano blate EPS i njegove radnike koji pošteno zarađuju plate, postavljate siledžije za direktore da za kratko vreme upropaste ono što smo mi godinama stvarali! Imate li trunke jedne morala i obraza, sramota, sramota, sramota….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.