Šta je govorio Đinđić pre 20 godina o vlasti i opoziciji?

Na današnji dan 2003. ubijen prvi demokratski premijer Srbije

Ostavite komentar


  1. Nisu mi objavili komentar na N1. kada sam napisao da sledeca vlast, ako ikada i jos uvek ima sanse i nade, treba da zabrani i lustrira sve stranke koje su upropasacavale Srbiju poslednjih 30 godina, kao sto su ovi lazni socijalisti (SPS), radikali i neoradikali, cak i zuti. Treba glasati za one koji glasno i jasno kazu „da!“, bice revansizma. Problem naseg naroda je sto lako oprastamom a i jos brze zaboravljamo… Zakon o poreklu imovine koji ce se neselektivno sprovoditi je tek misaona imenica. Naravno ovde mislim i na sve preletace, sto znaci potpuna promena celog sistema pa i izbornog, gde ce se glasati za nekompromitovane i dokazane pojedince. Ne sme niko da prodje nekaznjen. Ovim nista svoje i NOVO nisam reko, vec je ovo stav svakog normalnog coveka, a nadam se da ih u Srbiji jos uvek ima. Ali to su izgleda pusti snovi i iluzije za sada… zlonamerni i branitelji lika i dela ovih koji ne znaju za bolje bi rekli da je sve ovo utopija, nazalost….

    1. Možete da pokazujete milione snimaka, Zoran to nikad nije rekao.

      1. Светозар Марковић, „Србија на истоку“! “ Партаје (партије) ће убити Србију!!!“

    1. Pogledajte po sajtovima šta je privatizovano do 12.03.12. a šta posle toga. Valjda će Vam se „samo kasti“.

      1. Hoćete da kažete da su veće i bitnije privatizacije obavljene posle tog datume?! Molim Vas da ne lažete ili barem dajte dokaze. Ovako i ja mogu da kažem, pogledajte sajtove i vidite da je Vučić najbolji predsednik ikada. I ja i Vi se slažemo da nije, ali možete to pronaći.

  2. Tako je govorio i Zaratustra. A Palma rece da se to ne maze na lebac….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.