Šta je obeležilo decembar u parlamentu?

Mesečni izveštaj Otvorenog parlamenta o aktivnostima u Skupštini Srbije

Ostavite komentar


  1. Radi ustede struje, odrzavanja Skupstine, ciscenja,skupstinskog restorana itd predlazem da se Skupstina odrzava u prostorijama SNS sekte. Posto je opozicija samo dekor i njihovo misljenje se ne usvaja ovaj predlog je racionalan. Onda bi Atlagic mogao u tisini da cita i srice sto mu boss napise, Risticevic bi mogao u svom maniru do mile volje da „kumuje“ svakom ko mu padne na pamet. Postedeli bi decu trauma, jer neki likovi se nebi pojavljivali na ekranu. Mogla bi da gledaju televiziju bez bojazni od nocnih mora.Eto samo nekih koristi od privatne Skupstine koja bi zadovoljila zakonske obaveze ljudi sa mega diplomama. Ustav se i tako ne postuje pa nema bojazni o nekim posledicama. Javni tuzilac je i onako nije nadlezan za nista u ovoj Dzamahariji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.