Šta je sve prećutala Ana Brnabić: Narodna poslanica iz Niša Tamara Milenković Kerković o ekspozeu mandatarke

Ostavite komentar


  1. Vlada nije zainteresovana za Nis ,za Leskovac ili Vranje.Ma ko su ti ,,davezi“s juga.Setice se kad bude neko glasanje,tada ce juznjaci biti vazni.

  2. Svaki komentar potpuno na mestu, iako se uopšte ne slažem sa politikom Dveri. Ali analiza je odlična, samo šta ćemo povodom toga, svi i dalje ćutimo !

  3. Dobar mandatar , ono sti zeli da uradi obrazlozi u 15-20 min. Brnabic,sat ipo mlacenja prazne slame. Ceka nas katasrofa!!!!

  4. Kome se ne svidja nek ide gde je bolje.Zašto se ova poslanica ne pita šta je uradila vlada koja je došla posle Miloševića ?Radili su samo za svoj džep.Šta bi uradila da je ona na čelu vlade,opet bi dovela Srbiju do propasti.

  5. Ostaće im samo penzioneri u državi,pa neka im mlate praznu slamu i dalje, pošto su im odavno isprali mozak i ovako..

  6. Godine propadanja su evidentne od2000 godine samo onaj ko nece to ne vidi.Plackaska privatizacija je kumovala ogromnom migracijom bar u mom okruzenju…svi su pametni dok ne sednu u fotelju…strasno moja deca odose….

  7. Pljačka: jedan izuzetan inženjer i u ranije vreme direktor sada kaže: jedan kilometar puta, jedan cm tanji asfalt jedan milion evra u džepu (ukraden). Ko ima vremena može da izračuna koliko je puteva izgrađeno, asfaltirano i para ukradeno

  8. Pored korupcije kriminala sta i koliko kosta koliko iznosi javni dug ove jadne zemlje i kakva je dinamika otplate , koliko treba u sledecoj godini izdvoiti na ime glavnice i kamata pominjalo se 4 milijarde evra….kolko se iznelo para zbog nabavke vakcina i opreme zbog Corone , dal je vrsena kontrola i od koga…

  9. Sve što je gospođa Kerković rekla tačno je od reči do reči. Nisam član ni jedne partije, ali da su nas doterali do zida, jesu.

  10. Iako smo iz istog grada i istog prezimena nešto se ne sećam ni jednog značajnog dela gospođe poslanice. Umesto da negira rezultate drugih lepo bi bilo da se pohvali svojim. Naravno, ako ih ima.

  11. Gospodja Brnabic, kada je bila u Londonu, nije naucila da ni deca, u srbiji, neveruju u bajke vise te zato i odlaze iz svoje, ali ne i njene, zemlje!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.