Šta nam otkriva odnos Mirovića i Vučevića?

Ostavite komentar


  1. Mirović je imao iskrenu želju da u Vojvodini uradi više od Pajtića. U oba mandata ima pristojne i stručne ljude u Vladi Vojvodine osim par klasičnih primitivaca, ali ipak stručnjaka, za razliku od republičkih vlada koja stručnjaka nema . Svi su nestručni i neobrazovani. Oni koji su eksperti, pobegli su na vreme iz BG ( Krstić, Radulović, Vujović), jer su videli kakav se kriminal i pljačka odvija u srcu republičke vlasti. Nažalost Mirovića, snove mu je brzo raspršio mali brat , koji je postavljen za političkog komesara Vojvodine, a suštinski za besomučno isisavanje para . Pajtić je sa Tadićem lakše izašao na kraj. Uradilo se dosta toga sa mnogo manjim pokrajinskim bužetom. Mirović je pokazao čojstvo i nije nikog šikanirao od zaposlenih. Stoički je podnosio niske udarce i to uvek u drugom ili trećem redu, jer veliki bata sve vidi i sve zna. A mnogo voli da nam objašnjava kako nam je dobro. Jedino ne uspeva da prelomi da li smo u vanrednom stanju ili blagostanju? Niko iz pokrajinskih organa nije nastupao javno primitivno i prostački, kao što to redovno rade republikanci. Doživeo da pored ovolikog Budžeta Vojvodine i Srbije , Mađarska u APV uradi više . Možda mu se upornost ipak isplati?To mu iskreno želim. Neće biti nimalo lako, znajući ko su igrači protiv njega, koliko su pokrali, koliko planiraju da pokradu i koliko im vekova robije preti, ako ne prevladaju ili padnu sa vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.