Šta piše u Deklaraciji koja će biti usvojena danas na samitu EU i Zapadnog Balkana?

List Danas imao uvid u dokument koji će danas biti usvojen na samitu predstavnika EU i Zapadnog Balkana kod Kranja

Ostavite komentar


  1. pa sta i napisati kad je sigurno da ne dolazi u obzir ni razmatranje bilo kakvog prosirenja EU bar 25-30 godina? Odnosno dok je sadasnja generacija evropskih politicara na vlasti, u politici ili na zemlji.
    Inace, u pravu su i treba ih razumeti. Koga da prime i zasto? Dovoljno je muke sa Hrvatskom, Bugarskom i Rumunijom. A i raskusuravanje sa V. Britanijom….

  2. Veoma je mala verovatnoca ,da će ove zemlje uskoro uči u EU .Srbija treba svim mogućim sredstvima i naporom da krene na bolje! Diplomatskim postupcima uspostaviti “ bolje“ odnose sa “ komsijama“, I krenuti “ napred“ radi svojeg mladog naraštaja! Nažalost se skoro sve svodi na prošlost, bez pozitivnog pogleda u budućnost…narod je letargican i negativnog pogleda u budućnost! Treba dosta snage i pozitivnosti da se izađe iz “ začarani kruga“ Nepolazite suviše nađe u EU krenite sami boljim pozitivnim putem!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.