Šta se dešava iza scene Vučićevog „lova“ na sve Nestorovićeve odbornike?

Ostavite komentar


  1. Krije se slabost i strah Vučića i njegovog SNS.
    Spali su na žickanje i šibicarenje odbornika.
    Toliko o njegovoj samohvalisavosti o gradnioznoj veličlni njegove stranke.

  2. Ogromne šake, ali kratki debeli prsti, koje drži na stomaku, deluju odbojno, znak da s njim nešto nije u redu. Pravi vojskovožd.

  3. Zapitajte se i jedni i drugi zasto tako pametni i uceni ljudi iz Nestorovicevog tabora nece ni sa jednima ni sa drugima.Da valjate toliko koliko se predstavljate,da mislite o narodu i drzavi i da svojim ponasanjem to manifestujete,sigurno bi bili uz vas.Ovako prst na celo

  4. Nije aca cicija, odrešiće on kesu kad zatreba, kupi pošteno par ,,komada,, i reši jednostavno te probleme, i sve je po zakonu !

  5. Nemojte se jediti, biće formirana nova vlast u Bg-d. Zasad ima 58 poslanika do kraja verovatno svih 60.

  6. A pošto su odbornici,zna li se?Mislim, Nestorović je rekao da su cifre sa 6 nula,al interesuje me prvi broj.I sve to narod plaća i ćuti,mnogo smo bre glup narod.

  7. @Ofelija
    „Nestorović je rekao da su cifre sa 6 nula“
    Није рекао са шест нула него шестоцифрен, што је десет пута мање. Сем тога, да ли уважавате и оно што Несторовић говори о вакцинама, америчким смицалицама, проданим душама у Србији и руским победама у специјалној операцији?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.