Stabilna većina i turbulentna opozicija

Zamena stranačkih „dresova“ u Šapcu

Ostavite komentar


  1. Deda: "Naled – miriše mi na sektu!!!" Mozda! Ali kako onda VI objasnjavate SNS? Za koji su oni koji vole Rusiju, a Vucic se zalaze za Evropu, oni koji podrzavaju upravljanu ekonomiju, a Vucic liberalni kapitalizam, oni koji "ne daju" Kosovo, a Vucic ga daje… Klasicna SEKTA u kojoj SVI idu za vodjom, a pojma nemaju ZASTO! Tako da je potpuno jasno da SNS SEKTA po svaku cenu MORA da prigrabi SVE, pa cak i jednu jedinu opstinu koja se ne da.

  2. "turbulentna"
    Варваризам од француке речи: TURBULENT који има ише значења у српском језику: НЕМИРАН, НЕСТАШАН, БУЧАН, БУРАН, МАХНИТ.
    Зашто је аутор овог чланка изабрао баш овај варваризам кад је имао избора између пет српских речи истог појма и значења ?
    Да ли је свестан да тиме само скрнави српски језик и ншта друго ?
    Бахато га скрнави јер ће временом (врло брзо) ове српске речи бити потиснуте и заборављене. То ист раде већина новинара, политичара и јавних радника. Уништавање српског нам језика.
    Ако тако наставите једног дана говорићемо језиком који више неће бити српски; ни приближно.
    Сетите се шта рече Доситеј: "Остани сербијан"

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.