Stamatović i Radulović prave suverenistički blok, Dveri sebe vide kao desnu kolonu

Novo pregrupisavanje na delu političke scene Srbije

Ostavite komentar


  1. Zavetnici i SRS su „suverenističke“ stranke? E moj Raduloviću. Od najvećeg opozicionara si došao do onoga koji režimu upumpava kiseonik.

  2. Pa ovo je cirkus, DJB, SRS, Zavetnici i Stamatović, a i Boškić, su desno krilo radikalnih naprednjaka, sad je valjda svima jasno.

  3. Ne dozvoli te Im da urade sta su naumili,toboze za nase dobro!Opet see kao I uvek ba e prljavim poslovima,zovu na telefon,iz Srpske napredne stranke I traze Maticni broj.naravno ko je blesav da I’m daa.Da skinemo ih sa grbace 3aprila.

  4. Iako nisam desničar, Srbiji treba i desna lista. Sa Dverima i Zdravom Srbijom u redu, ali sa zavetnicima i radikalima koji se ne skidaju sa Pinka?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.