Stamatović: Večeras svečanost rađanja SZS

Ostavite komentar


  1. Stamatovicu ne pecaju se ljudi na tvoju neinteligentne, previse ameterski sklopljene price, da li tebe ili nekoga ko ti ovo smislja.
    Strah jedino stvaras ti ne da te se neko plasi, vec da nam unistis Uzice i Zlatibor, svojim hipotekama, dugovima i ostalim malverzacijama.

  2. Ovi stvarno misle da se narod plasi sacice lopova koji bi da se opet domognu drzavne kase.

    1. Vecih lopurdi od ovih „preobracenih“ radikala odnosno „naprdnjaka“ nema. Na celu sa najvecom lopovskom bratijom A.V.-A.V.-a, braca Daltoni.

  3. Браво за Савез за Србију, честитке да сте превазишли разлике и удружили сте против пропадања Србије. Ако дозволимо да Вучић стави и тај последњи потпис на независност Косова, Србија ће врло брзо нестати. Има ту још оних који би да узимају поједине делове Србије. Спасите Србију. А ти Лацо нећеш морати да чекаш сендвич од ове накарадне власти него ћеш добити поштен посао и повратити самопоштовање кад садашња власт оде

  4. Kakav strah, kakve pretnje? Pa mi smo slobodniji neko ikad! A, lazi koje sirite gospodine iz Čajetine su tako mizerne i providne. Salu ste dobili, a to što se Vi plašite neposećenosti je druga stvar!

  5. Izgleda da gospodin Stamatovic nije obavesten da su mere stednje u toku i da novac ne treba trositi na besmisleno radanje neceg sto je jos uvek pod znakom pitanja!Sto se oslobodanja od straha tice ,gradani su srecni sto su se oslobodili takvih raspikuca kao sto ste Vi i jedini moguc strah je fobija od bahatih tajkuna!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.