Stamatović: Vučić da se povuče s čela SNS-a i time pomogne dijalogu vlasti i opozicije

Ostavite komentar


  1. Mislio sam da je ovaj Stamatović pametniji. Kako se može zahtevati nešto što se kosi sa osnovnim pravima čoveka i građanima (ili ljudskim pravoma po zapadnoj terminologiji) Pa svako ima pravo da bude član i funkcioner, a time i predsednik neke političke organizacije koja je legalna i legitimna.

    1. Predsednik odrazava jedinstvo naroda,celokupnog naroda!I sam je vise puta obecao da ce se povuci sa mesta predsednika stranke i tako postati predsednik SVIH gradjana.Kao što je učinio bivši predsednik Tomislav Nikolić.Nema pravo da kao predsednik drzave bude nosilac liste na parlamentarnim izborima,nema pravo po ustavu!Narocito kad ta lista u svom nazivu ne sadrzi ime stranke koju predvodi,dolazimo do toga da stičete utisak da se predsednik drzave kandiduje za predsednika svih opstina u Srbiji.Ocigledno je da krije ime stranke zbog njenog loseg imidza pa lista nosi njegovo ime.

      1. Postovanje ustava je prva stvar za koju je odgovoran predsednik.
        Sve ostalo dolazi kao posledica toga.
        Kako to 99% ljudi pa ni novinara nije jasno?

    2. Clan 115 Ustava R. Srbije kaze da Predsednik ne moze da obavlja bilo koju drugu javnu funkciju.

  2. A Stamatović da prestane sa arcenje prirode i nevaspitanu devastaciju Zlatibora. Ovo sto rade na Zlatiboru je kriminal par excellence i ja, kao neko ko ne zastupa SNS i Vucica, nikako ne zelim da vidim na vlasti likove poput ovog gospodina i njemu slicnih ( a la Dveri). Stop Stamatovicu!

    1. Da,da,ti si zapravo za Djilasa,hahahahahahaha.Kako je simpatično to:,,kao neko ko ne zastupa SNS i Vucica“,hahahahaha.

  3. I da se povuče s mjesta predsjednika vlade, ministra spoljnih poslova, ministra odbrane, finansija, infrastrukture …… i da se počne baviti vinom i vinogradima.

  4. Господине Стаматовићу ако вама и осталој опозицији није јасно да дијалог ако није по мери Вучића ту је крај, а ви ћете онда схватити да сте у великој заблуди. Кад је СНС и скиме преговарала тј. радикали.

    1. Vucic se nece povuci
      Vi samo mozete da sanjate da cete doci na vlast , gotovi ste vi mora da odgovarate za pljacku i izdaju .
      Oni koji su posteno zaradili treba ih nagraditi.
      Zivela Srbija.

    2. Predsednik otvara gondolu kod onoga ko je uništio Zlatibor?Zbog takvih insinuacija na račun predsednika ćeš odgovarati!

    1. Psihologija koj narcis,vila ili hotel ili mozda odmaraliste ili NARCIS cvece. Sta si ovde hteo ili htela da kzes,prevedi na Srpski da te razumeju

      1. Srpski je to jezik ali si toliko neobrazovan da ne znas za psiholoski poremecaj patoloskog samoljublja i egocentrizma , pri cemu osoba ne primecuje svoje mane ali ima maniju velicine. To se zove NARCIZAM po starogrckom mitoloskom liku Narcisu koji je bio zaljubljen u sebe i dane provodio posmatrajuci svoj lik u vodi ili ogledalu i obozavajuci samog sebe. Sad znas, pa se vrati gledanju pinka zadruga i druge stocije za ispiranje i ono malo mozga sto imas.

  5. Hahahahahaha, Vučić da se povuče? Tek tako, ničim izazvan, samo da bi se otvorio nekakav „dijalog“, koji Vučiću niti treba, niti ga hoće?!!!!!
    Stamate čoveče, ti mora da si u prolazu lupio glavom o neki od stubova one tvoje žičare, kad ti ovakve sulude ideje padaju na pamet, ahahahahahah!

  6. Milane i ti si poceo da verujes u fata morganu?Tajse nikada nece dobrovoljno povuci.

  7. Za neke bi mozda najbolje bilo da se Vucic povuce sa svih funkcija, da rasformira stranku a i tad bi bio znak pitanja dali bi neki nazovi politicari pobedili.

  8. Stamatovicu ne da se predsednik povuce iz SNS-a vec da se povuce iz politike uopste,sa predsednickog mesta vi bi napravili gradjanski rat za ptedsednicku fotelju. Toliko vam zinulo dupe za vlast i za privilegije da mozete da kradete i niko vas nedira. Ali na tvoju i zalost dela opozicije „VLAST“ je za vas samo MISAONA IMENICA.

  9. Е МОЈ СТАМАТОВИЋУ , ПА ДАЛИ БИ ТИ НАПУСТИО МЕСТО ВЛАСТОДРШЦА ЗЛАТИБОРСКОГ ОКРУГА ГДЕ ВЕДТИШ И ОБЛАЧИШ . НЕБИ СИГУРНО . МИСЛИМ ДА СМО СЕ РАЗУМЕЛИ . ХВАЛА .

  10. Nije los predlog da se Vucic povuce sa cela stranke, ali u tom slucaju i svi drugi lideri da ucine isto, pa i ti Zelenovicu

Ostavite komentar


Politika

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU 10

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU

Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) organizovala je večeras u Beogradu Gala veče povodom 15 godina rada pod nazivom ''Dobrodošli u budućnost", a tim povodom šef Delegacije EU u Srbiji Emanuel Žiofre naglasio je da je "EU buduće ime za Srbiju", prenosi RTV.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.