Stamatović: Zdrava Srbija želi da preslika uspeh Zlatibora ne celu Srbiju

Ostavite komentar


  1. Od Zlatibora napraviste ruglo!
    Više zelenila ima u novobeogradskim blokovima. Al’ pare čine svoje.
    Nikada više ti necu doci, Zlatibore moj!!!

  2. Zlatibor ste pretvorili u betoncinu daleko ste Vi od zdrave Srbije,kao sto je Srbija daleko,daleko od dobrog…

  3. Nemaju ostali gradovi toliko prirodnih lepota s kojima bi on mogao istrgovati i upropastiti sve u cilju licnog bogacenja. Isti Vucic, gradimo, stvaramo, razvijamo ….. Puna usta price a vode se principom 3L. (licno, tetkino (licno) i zenino (jako licno)).

  4. Kao što je već neko napisao , Zlatibor je perionica para ..Od usvajanja nacionalnog parka dozvole za gradnju izdaju u BG , i od tada imamo zgrade od 11 spratova .Stamatović se ovde pita koliko vi i ja ..ČISTO DA BUDETE OBAVEŠTENI …A možda je i ovo bolje ali možda u odnosu na mnoga mesta nažalost u Srbiji gde su napuštene oronule kuće , pa čak i one u kojima ljudi žive ..Naša je realnost da većina kuća u Srbiji nema uredjeno dvorište a o fasadama da ne pričam

Ostavite komentar


Politika

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora 6

Opozicija odbila Kurtijev poziv: DPK hoće na razgovor, ali o datumu izbora

Premijer Aljbin Kurti pozvao je predstavnike opozicionih partija na sastanak kako bi razgovarali o dnevnom redu za usvajanje niza zakona. Predsednik PDK Memlji Krasnići pozitivno je odgovorio na poziv, prema kojem bi glavna tema sastanka trebalo da bude određivanje datuma vanrednih izbora. LDK i AAK su odbili da učestvuju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.