Stamenković (DJB): Poslanici da brane ustavni poredak

Ostavite komentar


  1. Jos jedan raduleov performans. Dobice na ovo jos dva sledbenika tako da ce ih sada biti sve ukupno 17. Uzgred, Pretsednik po ustavu ima diskreciono pravo u hitnim slučajevima a ovo je bilo hitno. Pa zar da se dozvoli Radulu da skače po parlamentu kao skakavac i produžava sednicu u nedogled, što mu je cilj. Trebalo bi ga poslati u Ameriku da odleži tamo što je dužan. Desetak godina, ne bi mu dali više.

      1. Ajde Bobe ne žvalavi ruka…Ludi Radule bi da opet ždere burek u skupštinske klupe…

  2. Narodna poslanica Stamenković izgleda površno čita Ustav. Pretsednik države po Ustavu ima diskreciono pravo u hitnim slučajevima da uvede Vanredno stanje a ovo je uprvo bilo hitno.

    1. Rado jeste Vi to čitali knjigu od Vučijela Mesije Markesa “Sendvič u doba korone ?“
      Florentino Beogradski.

  3. Ma kakvo sazivanje sednice, okupljanje vise ljudi na jednom mestu nam sada nikako nije potrebno. Ovako kako radi Vucic, tako se radi trenutno u svim zemljama sveta koje su u opasnosti. Sve mere koje su uvode su tu i cilju ocuvanja zdravlje cele nacije.

  4. Na site-u EU po broju zarazenih virusom Srbija je u grupi manje zarazenih. Nijedna zemlja nije starijim od 65 uvela zabranu izlaska, to je kucni pritvor koji starije bez setnje, kretanja vodi u prevremenu smrt!

  5. Covek se davi u nabujaloj reci a vi sedite na obali I raspravljate da li je u redu da ga spasavamo ili ne. Bravo

  6. Ovakvi politicki performansi u ovakvim situacija ne da nisu potrebni nego su suludi, sram vas bilo

Ostavite komentar


Politika

Jovanović (Novi DSS): Opozicija koja izlazi na izbore je nedorasla i nezrela 8

Jovanović (Novi DSS): Opozicija koja izlazi na izbore je nedorasla i nezrela

Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je da je deo opozicije koji izlazi na izbore "nedorastao i nezreo" i da je pokazao da nije na visini zadatka.Ta stranka je prenela da je njen šef na televiziji N1 rekao da neće pozivati građane na bojkot, i da će građani u Beogradu sami odlučiti da li će izaći na izbore.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.