Stanislava Pak: Vučić će "dokrajčiti" Tomislava Nikolića 1Foto: N1

Vraćanje Tomislava Nikolića iz političke izolacije, nakon deset godina provlačenja kroz medijsko blato, tokom mandata i nakon toga, govori o tome da je sa jedne strane Vučićev rejting drastično smanjen, a sa druge strane, da predsednik Srbije ima opravdan strah od toga da birači, kao i članovi više neće glasati za njega – kaže za Danas Stanislava Pak iz pokreta „Uvek za Srbiju“.

Bivša savetnica za medije Tomislava Nikolića, kojeg je Aleksandar Vučić najavio da će učestvovati u kampanji za izbore u decembru ove godine, kaže da je predsednik Srbije na silu preuzeo sve poluge vlasti.

– On donosi sve političke odluke od najkrupnijih do najbeznačajnih, tako da nema šanse da pobegne od odgovornosti. Dakle, umesto da dovede na ključne pozicije stručne ljude i sprovede program oporavka i napretka, on sa svojim marionetama pravi katastrofalne greške, koje nas mnogo koštaju – kaže sagovornica Danasa.

Kako dodaje, to sve građjani osećaju na svojoj koži.

– Reciklaža onih koje je bukvalno politički uništio, doneće štetu i njemu, a te koje vraća će nažalost dokrajčiti. Na sreću odvažili su se pojedinci i iz SNS I iz drugih partija da ponude nešto novo i da zajedno sa građanima promene ovaj sistem u kome funkcioniše samo nasilje, kriminal i korupcija. Uvek za Srbiju – zaključuje Stanislava Pak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari