Stanković (DS): Organizovanje bakljada pokušaj zaplašivanja naroda

Ostavite komentar


  1. Sad je vec sigurno da se radi o navijackim grupama sto najbolje govori pod cijom su kontrolom svi oni i da im je navijanje samo paravan za razne kriminalne poslove jer da im je „ljubav prema klubu“ jedina motivacija niko ne bi mogao ni da ih ucenjuje ni da ih potkupljuje.

  2. A šta je cilj lupanja u šerpe i lonce? Šta je cilj Đilasovim pretnjama sudom ministarki Mihajilović samo zato što je osudila nadglasavanje aplauza lekarima.
    Šta je ako ne plašenje naroda ako se na ovaj moj komentar obruši na desetine mojih neistomišljenika.
    I zašto strah da mi nećete objaviti komentar jer se trenutno ne uklapam u uređivačku politiku Danasa?

    1. Vidis Miodraze iz Peci da ti je objavljen komentar.Zato sto su ovo prave novine i rade samo svoj posao.Pokusaj objeviti u Kuriru ili slicnom smecu lomentar kritike vlasti pa da vidimo hoce li objaviti

  3. Nije lepo tako o huliganima to su nasi buduci strucnjaci, oni ce nas cuvati kao policija i leciti kao buduci lekari, samo da zavrse neki ubrzani kurs medicine eto nama novih hirurga

    1. Neki sod njih e već sada bave medicinskim operacijama kao što su razbijanje glava i lomljenje kostiju. Jeste da operišu s prilično primitivnim instrumentima, kao što su pajseri i bejzbol palice, ali to je samo zbog manjka praktičnog iskustva koje ubrzano nadoknađuju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.