Stanković (NPS): Srbija ne treba da napusti SE, već diplomatski spreči napredovanje Kosova

Ostavite komentar


  1. Proslo je vreme kada je Srbija diplomatske uspehe izvojevala lazima!? Evropi je sada sasvim jasno koju je gresku napravila stvoreci nepostojece nacije i drzave!

  2. Ne,Srbija treba da bude velika i fer i omogući napredak Kosova u svakom smislu i time bi pomogla i sebi i svom narodu. Napred, dosta je bilo lamenta nad zlom sudbinom.

  3. Kako Srbija može biti poražena ako neko ignoriše pravo i zakone a pri tome je i moćnik?Čime da se boriš?Kome da ih tužiš?Zašto lepo ne kažete pravim rečima šta se dešava nego uvijate.Bolje bi na izborima prolazili da ste bar malo korektniji i otvoreniji.

  4. Stanković (NPS): Srbija ne treba da napusti SE, već diplomatski spreči napredovanje Kosova

    Moja komsinica „baba Rada“ koliko „zamera“ Vučicu zbog „neuspesnog očuvavanja Kosova u okvirima Srbije“ isto tako zamera i ovima iz opozicije koji mu „otezavaju te napore“ javno iznoseci podatke u kavoj „katastrofalnoj situaciji zive i Srbi u Srbiji“ i da u takvoj Srbiji ni „vecina Srba ne zivi dobrovoljno“ i kako onda „pita se“ moja komsinica „baba Rada“ da Vučic „ubedi“ kosovske Albance da bi im bolje bilo da se „odreknu svoje nezavisnosti“ i da se vrate da zive u „okviru Srbije“, NEMOGUCE !
    Kada bi Vučic i opozicija zajedno „vabili kosovske Albance“ hvaleci zivot u Srbiji, kosovski Albanci bi mozda i „progutali taj mamac“ ali ovako dok opozicija javno govori da u Srbiji zive samo jos oni „koji ne uspevaju da uteknu“ pa u Srbiji zive „kao po nekakvoj kazni“ e to onda samo „odvraća“ kosovske Albance od „povratka na staro“ i koji onda kazu „kako je onima u Srbiji, nama je ovako ZLATNO“ i nije nikakvo čudo sto Vučic ne „uspeva da ih zaustavi“ u nji’ovim naporima da sebi „izgrade bolje mesto za zivot“ nego sto je to slučaj sa Srbijom !

  5. Treba napustiti SE ukoliko kosovo postane clan. Politicku borbu u instituciji koja ne postuje svoj Statut i propise nemoguce je ostvariti, ali obraz je moguce sacuvati izlaskom iz SE

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.