Stanković: Samo ujedinjena opozicija može da se suprostavi autokratskoj vlasti!

Novoizbrani opozicioni odbornik Skupštine grada Niša

Ostavite komentar


  1. Najviše volim da čujem Demokrate koji pričaju o ujedinjenju. Ljudi, pa vi ste školski primer razbijanja i cepanja jedne jake stranke u sada već bezbroj sitnih i potpuno nebitnih stranaka koje ne mogu ni mesnu zajednicu da osvoje. Svi se toliko sujetni da se nećete ujediniti do kraja istorije, čak i bez pomoći BIA i AV-ovih ljudi koji sede kod vas za platu.

  2. Prestanite vise da sebe trazite u politici vi ste potrosena politika, udruzena opozicija vise nikad nece postojati, treba nova politika sa no I’m ljudima, eto tako

  3. Tačno da samo ujedinjena opozicija ima šanse da sruši radikalsko komunističku vlast.Ali halapljijivost vodja opozicionih malih partija,nisu hteli vlast,već one pare koje je država dala malim strankaka za izbore,nisu potrošili ni 20%,dok su ostale pare podelili medju sobom uski saradnici,pa svaki posle svakog izbora,kopuje nov auto.

  4. Ti si pokazao da ti je vaznija odbornicka plata od jedinstva opozicije. Lista sa tobom nema sanse za moj glas makar se cela opozicija ujedinila na jednu listu.

  5. Da ste složni, mogli ste pre izbora da se ujedinite, imali bi 2/3 glasača! Sad ste se setili! Drugo, 116 registrovanih stranaka govori koliko ima različitih mišljenja, ko to da ujedini!! Ni u kući Srbi ne mogu da se slože, a kamo li u strankama! Cirkus na veliko!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.