Staša Stojanović: Selfi poslanica nagrađena za performans

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Kakav Parlament……. Bolje i to, nego tamo neki namrgođeni i pametni ljudi…. Kome to treba?????

  2. Да ли је неморал у Српском парламенту на том нивоу ове дотичне која се зове знародним послаником?

  3. Sačekajmo da vidimo kako će se pokazati za govornicom i u međusobnim raspravama, pre nego što je kritikujemo po duck-face usnama i prenaglašenoj šminki.

  4. Kada Kardasijevi zavrse u skupstini.
    U svetu samo takve politicarke kod Rusa i Srba za videti , napuhane silikonom u licu i 5 kg sminke. .Pametnom dosta.

  5. A sad pravo u „Zadrugu“. Slika se ispred crkve obucena kao striptizeta. Kada se ujedine glupost i bezobrazluk to znaci da si zavrsio naprednjacku „Akademiju“. Elita…

  6. A je to ona što je onda prekidala konferenciju na ulici…pa je rekla da je sa akademije mladih lidera???

  7. Samo za sminku,ode Poslanicka Plata.Sreca njena da moze da pije kafu i jeftino klopa,inace da mora kao i mi u Prodavnicu,sve bi otislo na sminku,koja je vrlo Agresivna i Neprijatna za videti.

  8. Ne brinite, ništa nije slučajno. Ova je zadužena prvo za skretanje pažnje, što je uradila, a za kasnije ćemo videti

  9. Dal ima neko da je poslanik,ministar,,analiticar a da nije iz Novog Sada.Sto je zanimljivo da he Vojvodina sve dalje od Srbije a njih sve vise u vlsti.To se radi po starom receptu Ustase Tita.Tako je izgubljena Makedonija, Bosna,Kosmet Raska Srpska dalmacija ,Krain.Sve srpsko je predato,a nama osta Kzca cveca Ss Zstasana Titom i Jovankom.

  10. Ovo samo treba zapamtiti kad jednog dana budu svrgnuti. Ovakve da završe gde im je mesto, u javnoj kući ili na djubrištu.

  11. Svaka cast da se uplasis a koliko je tek obrazovana da mi je znati propast zemlje

  12. Kakav cirkus….
    Najgore je što se više ne čudim. Sledeći korak je, huligani koji se obračunavaju sa motornim testerama i satarama u skupštini

  13. Na kom li je fakultetu stekla tu prestižnu diplomu master inženjerke investicionog menadžmenta?

  14. Zemljo otvori se! OVO sedi u Skupštini! Kakvo strmoglavo srozavanje ugleda Skupštine! Bolesno. Ne ona, mi, i to kolektivno, kad ovo prihvatamo kao normalno.

  15. Zbogom zemljo Srbijo. Ovo su tvoji sahranitelji. Mi obični odosmo u Evropu da živimo i radimo ko normalni ljudi, a vi ostajte ovde pućite se, selfirajte i vodite Srbiju. Živite rijaliti.

  16. Neko ko ovakvim ponasanjem i izgledom pokusava da skrene paznju na sebe, obicno nema nista drugo da ponudi a mesto na kome se nalazi i sta treba da radi, iskljucuje trosenje energije na ovakve primitivne stvari. Ipak, biti narodni poslanik zahteva angazovanje svih sivih celija u drustvenu korist a ne na prazne fraze, nesvrsishodno delovanje i primitivizam. Stidi se Srbijo! Sada i zvanicno prostitutke, starlete i slicne marginalne licnosti drustva imaju svog dostojnog predstavnika. Sram nas bilo sve.

  17. Najtužnija stvar od svega što je gospođica potpuno u pravu, sa njene tačke gledišta.
    Mi smo budale, koji smo mu to dozvolili…
    Ali to je već neka druga priča.

  18. A sad stize ovde u B.Promasila je zgradu , jer izgled joj je legitimacija za Pink. Grozno! Udvoricki , besramno – samo oni znaju i samo oni se pitaju . Gradjani su u principu visak koji treba suzbiti da ne koci.

  19. Ljudi, pa zašto ne bi mogla da sedi u skupštini? Čovek se razvija i napreduje, netreba ga etiketirati po nekoj stvari koju je na početku života uradio. Svi smo mi kao dečaci išli na pecanje, ali niko od nas sad nije ribolovac, nestižemo da pecamo jer imamo firme i poslove.

  20. Ova će za govornicu kad i moja baba,osim ako joj napišu nešto,…buduća Mimi Oro?! Vlast ima poslanike kao da ih je opozicija birala.Ne čudi me povećanje gledanosti skupštine,priključila se i Naša Srbija,dve godine je bila samo Njihova …

  21. Ova zena je ok, od sebe daje sve da radi kako treba, to svako od nas treba da radi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.