Stefanović: Ako se Vučić kandiduje na predsedničkim izborima svi će videti šta građani misle

Ostavite komentar


  1. Samo se sklonite sa grbace ovog napacenog I postenog naroda. Bisage sa parama koje ste pokrali nosite SAMO da VAS vise ne vidimo.O vasoj daljoj SUDBINI neka BOG odluci

  2. A šta ti misliš o Vučićevoj kandidaturi. Da niste izbrisali cenzus za izlaznost na referendum već bi narod o vama pričao kao bivšim.

  3. Pa kakva ste to stranka kad nemate nikog da kandidujete osim Prvorođenog? Pukli ste i to priznajete stalnim skrivanjem iza svog vrhovnog komandanta!

  4. SZEFANOVIĆU , NAROD MISLI ISTO ŠTO I TI I AKO BUDE POŠTENO IZGUBIĆE U PRVOM KRUGU !
    ZA JEDAN PROBLEM , PREDSEDNIKU SE SELJACI OBRAĆAJU I 20 PUTA A ODGOVOR PIŠU NEGOVI SEKRETARI (JE*E LUD ZBUNJENOG ) !

  5. SZEFANOVIĆU , NAROD MISLI ISTO ŠTO I TI I AKO BUDE POŠTENO IZGUBIĆE U PRVOM KRUGU !

  6. On se nije samo formalno kandidova, iako svi znaju da je jedini kandidat vlasti, pogotovo sto najavljuje i ostavku na mesto predsednika u sekti

  7. Ako se kandiduje? Nemojte da „strecate“ botove i ostalu nemislecu bagru. Zvalavi mozda nece da se kandiduje za stranackog predsednika ali predsednicke, di to bez njega da prodje, jos samo da lupate da nece biti nosilac liste na izborima. Ako bi se to sve ostvarilo, ne vidim razlog da ucestvujete na izborima.

  8. Predsednik koji nema pametnija posla nego da maltretira gradjanje pištanjem pod izgovorom zaštite. Pište zvucni signal u rikvercu vozila ,vrata u prevozu do bučnih semafora Kako bi se predsednik osecao da on to slusa u stanu da je ta buka pod njegovim prozorom. Gubi Beograd.

  9. Pametno bi Vučicu bilo da odmah da ostavku na sve funkcije! Naravno ako može! Ako nema „repova“!

  10. To ako ćemo i videti. Videćemo nasilno izvođenje baba i đedova na izbore i smaranje naroda tj. „sigurnih glasova“, gde jadan mlad narod (ono što je od njega ostalo) ucenjen poslovima na određeno gnjavi ostalu starčad, koji su uglavnom ispranih mozgova sedeći ispred televizora hipnotisani Vučićevim pričama kako dobro živimo i imamo privredni rast najveći u svetu. Još je veća nesreća što i alternativa ne postoji, jer realno za koga drugog glasati? za Mariniku? Srbijo, robijo…

  11. Pored ovakve opozicije kakvu imate u Srbiji svako ko se kanduduje ce pobijediti. Jadna li je Srbija kad ima takvu opoziciju a nista bolje nije ni u drugim državama bivše Juge.

  12. Nazalost u pravu je jer ce vecina onih Ne na Referendumu glasati za sigurnije im resenje od neizvesnih promena koje bi ih ostetile novcano…?

  13. Može sve, samo da se ne vrati nesposobna bivša vlast. Ti su se baš nakrali i upropastili srpsku ekonomiju. I ti što su ih glasali sada će ponovo i ponovo će pogrešiti.

  14. Sećamo se i Srbije pre Vučića. Ako hoćemo da se setimo. Dobro bi bilo setiti se kako je bilo i gde smo bili za vreme prethodne vlasti-počev od puteva, železnica , bolnica, radnih mesta, ekologije pa do plata i penzija i onda pošteno diskutovati o svemu.

  15. Ako se obezbedi kontrola glasanja i brojanje glasova – VIDEĆETE I VI !!!

  16. A SADA KAKO SE POVECAVAJU PENZIJE:PENZIONERIMA KOJI PRIMSJU 16000.DINSRA 5,9% 900DIN.A PENZIONERIMA OD 120000.DIN5,9% JE POVECAO 7000.DIN.SRAMOTA,ZNACI KO IMA UVEK DA IMA KO NEMA NEKA TRPI.STA DA KUPIMO MI SA 900.DIN POVECANJEPOVECANJE 900+16000=16900DIN.KAKO DA ZIVIMO SA OVOLIKU PENZIJU,NEKA MI ODGOVORI VUCIC

  17. Zasto me ovo podseca na ono necu se kandidovati pa se onda kandiduje, izgleda da se tvrdi ponovo pazar, ako pameti bude bice lepo ako ne bude, pa bice lepo za manjinu a oni sto su glasali za, ce to osetiti sa zakasnjenjem. Ziveli

  18. Svi će videti cemer i jad bedu i tugu….i vas polusvet koji manipulisete narodom.
    Sram vas bilo.

  19. Vidim da se Prica o nekim 1000 evra kao u vreme dos svi smo dobili od Dinkića i kompanije tako ce i ovog puta biti

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.