Stefanović: Blokade su kršenje prava najvećeg dela građana

Ostavite komentar


  1. Za jednu stvar moram odati priznanje predsedniku Srbije.Ono kada si lik mračne prošlosti i zle sadašnjosti, kada ne možeš objasniti i oprati svoju biografiju, kada svojim rukama nisi zaradio ni za parče hleba i ceo život živiš na grbači gradjana, kada se opijaš od sreće kada budu ubijeni cenjeni gradjani ove države, kada ne postoji kriminalac sa kojim se ne družiš…i ipak uspeš da iskopaš Nebojšu,Zekićku,Vulina,Djuku…još gore od sebe…Naklon do poda predsedniče.

  2. Ovi AV ministri su potpuno pomešali živce. Vulin kupuje rakete od Rusa, a Slina priča o bezbednosti saobraćaja. Cirkus.

  3. Evo ja sam Sasa zabole me i za Djilasa i za sve vas!!!- Necu da mi trujete decu i sutra njihovu decu tačka- ovo nema veze sa vama sa partijama sem sa zdravim životom sto pre shvatite bice bolje po vas

  4. Vrati prvo diplomu pa onda nesto pricaj narodu. Narod ti je dao nadimak kojim mozes da se ponosis.

  5. Gospodine ukljucite mozak, niste robot. Blokade su posledica sto nema narod predstavnike u skupstini, tj. nedostatak demokratije. Znaci narod je legalno na ulici i bice ga jos vise jer je to njegov jedini glas koji ima. Vratite demokratiju i narod nece morati da se smrzava da trazi svoja prava. Gde vam je opozicija u skupstini? Pokrite se usima i stidite, banditi. Ja sam u Kanadi jer mi je bilo dosta takvih gadova kao sto ste vi da gledam i slusam.

  6. Zbog blokade istine i zbog uništavanja čiste vode i vazduha, plodne zemlje i zdravlja dece i gradjana biće sve više blokada ulica .

    Biće i sajber blokada vaših lažljivih medija koji poput Pinka, Hepija, RTSa , b92, blica, kurira, informera propagiraju najgore vrednosti i BLOKIRAJU ISTINU.

  7. Eeee, Borisav Jovic bi pokrenuo tenkove…A ti izjavama, samo pokreces tzv. narod, da upravo izadje na ulice…!!?? Istorija se ubrzano ponavlja, sta ces digitalizacija…

  8. Da li neko zna što se on meša, neće valjda vojsku na ulice! Svi ovi građani po celoj Srbiji nisu napravili ni promil problema prema onim koje je učinio i čini dotični!

  9. I novi Zakon o eksproprijaciji i Zakon o referendumu su kršenje prava najvećeg dela građana. Da li treba spominjati pravo građana na čist vazduh, vodu i zemljište koje garantuje Ustav, a koje će biti ukinuto prisilnim uvođenjem Rio Tinta u Srbiju?

  10. Nije ni po zakonu, da ministar prisluškuje i špijunira predsednika države, pa si ti kao ministar to radio! Samo ti kao ministar sa kriminalnim radnjama oko diplome i oko šverca oružja tvog tate, ne treba da nam priča o zakonu!

  11. Kada su novoradikali zatvarali most u Novom Sadu i štrajkovali glađu i žeđu ispred Skupštine na stiroporu,naravno zatvorivši saobraćajnice,nisu nikoga ugrožavali?Tada su bili opozicija pa se podrazumeva da se zaboravi kada se dođe na vlast.

  12. jos malo i gotov je !
    a i ti ces Neso na sudjenje kao i sva svita oko vozda.
    nema oprastanja, Rumunski scenario ce biti od pamuka u odnosu na ono sto ce kod nas biti !

  13. Jasno je da vam vreme istice.
    I ti ces Stefanovicu odgovarati za sve.
    Vijace vas narod ulicama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.