Stefanović: Jeremić je bio loš ministar

Ostavite komentar


  1. Da, samo si ti i Zorana dobri ministri, a sto se tice prosjačkog stapa, to će ova vlada dovesti gradjane, za vreme demokrata živelo se mnogo bolje.

  2. Pa realno, za vreme ministrovanja tvog dragog šefa Vučića, Nikolića, Jorgovanke, Gojkovićeve, , ubijani su novinari, bombardovali su nas, bili smo pod sankcijama, predali ste Kosovo, o standardu da i ne govorim… pravo blagostanje

  3. Dva pitanja: Kada je narod bolje ziveo u vreme demokrata ili u vreme naprednjaka i Kada se Srbija vise zaduzila u vreme demokrata ili vreme naprednjaka. Moze i dopunsko: Kada je bilo vise stranih investicija: U vreme demokrata ili vreme naprednjaka?

  4. Vec sama ova izjava ovog ministra sa upitnom diplomom o drugom bivsem ministru sa doktoratom jednog od najprestiznijih univerziteta na svetu, i koji je godinu dana bio predsedavajuci UN, dovoljno govori o nivou i nekompetenciji tog coveka za posao kojim se bavi! SNS bas nema kadrove! Niske strasti nisu za politicara od formata!

  5. Ljudi moji i ovo doživesmo , da propali student na dva državna fakulteta ( nakraju završio na Megatrendu ) , ocenjuje blistavog studenta sa Harvarda . Ovo ima samo u zemlji Srbiji i više nigde na svetu . Dr. Neša od Beograda , ocenjuje nečije ministrovanje , a ne pominje Savamalu , koja je u njegovom resoru i o kojoj bruji cela Evropa , a koju on ne rešava već 8 meseci . A šta reći o kriminalu , pucnjavama pored škola , navijačima – mafijašima . U tom resoru nikada nije bila gora situacija i dr. Neša našao da ocenjuje nečije ministrovanje . Nisam pristalica V.Jeremića , ja i moji prijatelji smo za Sašu Jankovića , ali ovoliki bezobrazluk nije mogao da se otrpi .

  6. A ti si dobar kao , kriminala nikad vise , policajci u svakom drugom kriminalnom obracunu , sve gora bezbednost po gradjane Srbije , saobracaj na niskim granama , neresena ubistva , svaki dan kriminalni obracuni , pucnjave i pljacke u centru gradova , sve u svemu uzas …!!!!

  7. A ti ces uci u istoriju po negativnom postotku sto se tice porasta kriminala , pljacki , ubistava , neresenih kriminalnih radnji , a sve za vreme vaseg mandata , da bezbednost gradjana i gradjanki Srbije nikad gora bas zbog takvih negativnih statistika..!!!

  8. Kad ministar objasni zasto njegovi policajci nisu radili svoj posao dok je rusen jedan deo prestonice,onda moze da se bavi i drugim vaznim pitanjima kao sto je ministrovanje Jeremica koje se zavrsilo pre 5 godina.

  9. Zato se AV ni ne presvlački kući, Samo putuje, drži konferencije za štampu i objašnjava sporne situacije narodu!

  10. A ti, porast krimala, neresena ubistva , pljacke , kradje , saobracajna korupcija sa registracijama vizila itd itd itd ..!!!!

  11. Stefanović kaže:
    – formalno smo ga podržali
    – bilo je očekivano da ne uspe…
    olim vas reci te mi o kome to priča ovaj poludi smeni pandur, o albancu, hrvatu, trčanju…
    Znali Stefanović šta znači biti Predsednik Skupštine UN kao i moralni pobednik u nameštenoj trci za GS UN.
    olim sna za malo manje mržnje. a više poštovanja za do sada najveći uspeh jednog srpskog političara na međunarodno sceni.

  12. Jado jadna, sta ce tek o tebi da pricaju: Lazni doktor nekakvih nauka, nesposoban da otkrije ko je rusio Savamalu, najveca Vuciceva ulizica, pomocna policija, vozite dilere droge vladinim kolima i ne hapsite nikoga… Tek ti ne treba da pricas ko je kakav.

  13. Neša iz Beograda, pa ti si najveći primer propalog čoveka i ministra !!!

  14. To kaže lažni dr nauka. Da li može iko ovog čoveka da spoji sa dr nauka. Na više državnih fakulteta si pokušao, al ti nije išlo. Na privatnom je mnogo lakše, samo spremiš pare i znanje samo "uskače" u glavu. Samo ja bih rekao da tvoj mozak "ministre" ne može da zapamti ni bajku-slikovnicu "braće Andersen", a da ne pričmo nešto ozbiljnije. Gde si ti radiio pre nego što si postao ministar? A da, nigde. Pa koje su tvoje kvalifikacije za tu poziciju osim idolopoklonstvo vođi? Uspešna karijera, rezultati dugogodišnjeg rada? I ti si našao da ocenjuješ rad Vuka Jeremića, bruko jedna?

  15. Pa dobro, ni ti nisi dobar ministar, čak si i katastrofalan, ali to te nije sprečilo da budeš doktor nauka. Nekako sam napisao ovo "doktor", ali kada sam pisao "nauka", tek mi je već bilo urnebesno smešno.

  16. A sta bi gradjani Srbije koji se ne osecaju bezbedno rekli o tebi MINISTRE ? Kakav si ti MINISTAR ? Kome ti sluzis ako ne samo svom VODJI ( kako to gordo zvuci VODJA ) koji "glumata" Oca nacije a u stvari je najogoljeniji diktator u pokusaju. U ovoj zemlji Srbiji nikada nije bilo bolje samo je uz nove garniture dolazio na vlast go olos i lopov, sto se vremenom pokazalo da je tacno. Sta to vas iz SNS-a cini jos drugacijim od vasih predhodnika na vlasnim funkcijama u drzavi ? Samo jedna cinjenica, vi ste iz SESELJEVOG sinjela se ispilili, tako da iz dana u dan, pokazujete a sto ne mozete ni da sakrijete ma koliko se trudili, koliko ste RADIKALNO zatrovani i u mrznju i osionost zabrekli da i ne vidite dalje od onoga sta vam vas VODJA kaze, a to je psihologija STADA koje nema svoj stav i sopstveno misljenje nego samo sledi OVNA PREDVODNIKA koji ima zvono okaceno oko vrata.

  17. Sta je, i Jeremic platio botove! Niti je bio sjajan student, niti je bio dobar ministar inostranih poslova, niti je simpatican. Predsedavanje Generalnom skupstinom UN i nije neka funkcija, a i debelo smo to platili. Ali gdin Stefanovic, koji i nije bio student, vec je diplomu dobio (sumnjam da je platio, bice da su mu POKLONILI), koji sedi u vladi koja ne postuje Ustav svoje spostvene zemlje nema apsolutno nikakav KREDIBILITET da nesto drugima spocitava.

  18. Lista sve duža!AV:"Ne dam Gašića i Lončara!",Nejakog nebojšu,Andreja,Malog i brata,Tuzlukozumuzlu,Tabarku…a tomu-diplomu poklanjam!

  19. "…to formalno učinjeno, jer Vlada nije želela da ima hipoteku na građanima Srbije, da neko ne kaže da ne žele to da učine zato što im je politički protivnik." Kаква је ово државотворна политика да ми је само знати?

  20. Stefanovic nije kompetentan da ocenjuje Jeremica i bolje bi mu bilo da procenjuje ministre u vladi u kojoj sedi. Kakav mu je ministar Loncar, koji druguje sa mafijasima, ili Dacic, koju takodje ima putera na glavi (kofer, Banana…), ili Vulin, ciji saradnici u drzavmin kolima prevoze drogu. A narod ste osiromasili vi, kad ste smanjili plate i penzije, poskupeli struju, povecali PDV…

  21. Doktore, a kakav je vaš doktorat? A kakav ste vi ministar? Voleo bih sada g.Jeremića da čujem, šta misli o ovim pitanjima.

  22. А какв си Ти министар?

    На улицама бесни рат, убијају се у по бела дана, ликвидације, пребијање грађана, … , Савамала, …

Ostavite komentar


Politika

Avžner u „Utisku nedelje“: Opozicija nije smela da nasedne i da se pocepa, da je ostala jedinstvena međunarodni pritisak bi bio veći 10

Avžner u „Utisku nedelje“: Opozicija nije smela da nasedne i da se pocepa, da je ostala jedinstvena međunarodni pritisak bi bio veći

Jedino objedinjena opozicija je kontrateža režimu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ona nije smela da "nasedne" i da se pocepa, istakao je večeras marketinški stručnjak Igor Avžner i dodao da podržava izlazak ujedinjene opozicije na izborima u Novom Sadu, dok u drugim mestima gde je ona razjedinjena nema ni logične, ni matematičke šanse da pobede Vučića.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.