Stefanović (SSP): Ministarstvo i Er Srbija ponovo krše zakon i kriju informacije

Ostavite komentar


    1. Sto ti malo ne iskuliras? Cisto onako da ne zamaras tih par celija u glavi.

  1. Er Srbija ima svoje slotove na londonskom arrodromu Hitrou pa ne mora niodkoga ds ih iznajmljuje, a a330 na liniji za Njujork nije sa Etihadovom vec sa nasom posadom i ne leti prazan vec pun u sta sam se licno uverio. Poslovanje ASL mozda nije sjajno ali je daleko bolje nego Jata koji ste vi doveli do ruba propasti.

    1. A to si ti išao tamo da popiješ vince???!!! Tvoj ljubljeni vođa te tamo već čekao??? Za kartu i da ne pitam ko je platio!

  2. Iz bilansa Air Srbije iz prethodnih godina se moze videti da kompanija dobija izmedju 50-100 miliona evra direktnih subvencija od drzave Srbije, svake godine. To nema veze sa dugovima JAT-a, nego je cisto pokrivanje gubitaka nerentabilne kompanije.
    Za to sto su Sinisa Mali i SNS uradili u Air Srbiji ce tek da se cita kolika je to pljacka i tek ce da se pravi lista za zatvor.

  3. Kada ce ova jadna opozicija prestati sa izmisljotinam? Posto vec imaju tako bujnu mastu bolje da pisu bajke za dece.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.