Stefanović: Moguće uskoro formiranje kosovske vojske

Ostavite komentar


  1. Dosta vise skretanja paznje sa kaatstrofe unutar uze srbioje kao sto su bespravna drzava bolesno zdravstvo i sodoma i gomora u kulturi.
    kako vi g primarijkus Dr Mr Stefaniovicu zelite zadrzati provinciju u kojoj su 99% ljudi drugog jezika kulture istorije suprotstavljenih Srpskim?
    Mozda vi zelite teritoriju bez njih? kao sto se u Srebrenici napravio eksperiment pa nije proslo…. nije ni kosovo proslo videli smo 99e..
    zato predlazem da se anahrobni vi i vasi povucete i dodju neki nromalni ljudi.

  2. Proglasenje vojske Kosova nije dobro pre svega za region takodje bi samo jos vise uznemirilo Srbe sa severa KiM, to je cista provokacija. NATO i EU bi trebali da reaguju adekvatno a ne samo saopstenjima koji ne daju nikakav rezultat.Gde je sada EU kao garant da reaguje, cemu onda sluzi Kfor.

  3. Kosovo je nezavisna drzava, a Gospodin Stefanovic zna dobro to. Svaka nezavisna drzava ima sopstveno vojsku tako ce biti i za Kosovo. Umesto Srbi sa Kosovo da sede sa stolom i da dobiju stolice da od 5 Generala 2 da budu Srbi to su odbili, isto se desilo i sa Kosovskom Policijom tokom 2000 godine kad je Srbija dala sinjale da Srbi ne budu deo policijske organizacije a posle nekoliko godina Srbi su se vracali u PK i sada nemaju ono sto su mogli da imaju, tako ce da bude i sa vojskom, prvo nece pa posle uzimate minimalac od toga.

    1. Svaki Srbin koji pristupi neustavnoj, po ustavu R. Kosovo, vojsci treba se smatrati izdajnikom, tj. Kvislingom. Njemu automatski oduzeti srpsko državljanstvo a njegovoj užoj porodici oduzeti sve beneficije i pomoć države Srbije i zabraniti im ulazak u Srbiju.

  4. Ako se to desi onda Srbija mora preduzeti sve mere da se Srbima koji žive na KiM obezbedi maksimalna bezbednost.

  5. Naravno da su svesni,samo vi gomilajte,dronove bombardere,najsavremenije kineske raketne sisteme,rashodovane MIGove,tenkove,oklopna vozila,S300………..

  6. Formiranjem vojske Kosova krsi se rezolucija 1244,a mi jako dobro znamo da Albanci ne postuju ni jednu rezoluciju ni jedan sporazum. EU mora da reaguje odmah.

  7. Ovo što je za Nebojšu novost pričaju babe na pijaci već mesecima.Bolje ćuti i pokri se ušima.Predlažem ti da tužiš patrijarha Irineja. Sud će ti sigurno dosuditi velike pare pa ne moraš da služiš kao kuče svome gazdi!

  8. Ako tzv.Kosovo bude proglasilo svoju vojsku, to će biti ogroman poraz i bruka prvenstveno za Evropu jer će nesprečavanjem tog čina dati legitimitet i legalnost jednoj terorističkoj formaciji.

  9. У бриселском споразуму се не помиње резолуција СБ УН 1244. Зна се ко је то потписао.

  10. O kakvoj vojsci govori Stefanovič?
    Vojska Kosova postoji od 1993 kao UÇK pa do danas!

  11. Kako bre moguće? Pa onomad ste rekli da nije moguće. Jeste li vi sigurni da ste ovog puta dobro povezali neka lica, mesta i predmete sa nekim drugim licima, mestima i predmetima?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.