Stefanović: Monstruozne izjave da je više od 40 umrlih stićenika „Gerontološkog centra” u Nišu samo krivo za svoju smrt​

Ostavite komentar


  1. Nebojša Bakarec je slavan po debilnim izjavama, još iz vremena kad je iz potpuno neobjašnjivih razoga bio neki faktor kod Koštunice. Ali koliko god da izgleda neverovatno i nemoguće, pričom da su se penzioneri zarazili zato što su na Đilasov nagovor izašli u šetnju ipak je uspeo da nadmaši čak i mnoge debilnosti koje je ranije izgovorio. Mašala!

  2. Najgore je što ljudi veruju u svakakvu budalaštinu koju pročitaju a ne potrude se da vest provere. Za njih će uvek krivci biti neki drugi, neki koje, debelo plaćeni našim novcem, Vučićevi blatoidi optuže.

  3. Razumem frustracije Borka Stefanovića idu izbori, a i treba pomoći svom saborcu Zoranu Živkoviću, da bar neko na sledećim izborima glasa za njega i njegovu šačicu jada koja mu još uvek veruje.

    1. kakve to veze ima sa 40 jadnih staraca koji su umrli zbog nesposobnosti onih koji rukovode centrom. pa ti ne bi dve ovce sacuvali a ne toliko starih ljudi. to su idipoti kojhi bi u pravoj drzavi vec sedeli u zatvoru.

    2. Dule sokole, ti ne razumeš tekst, ti si potpuno promašio temu. Da nisi bot slučajno? Kakve veze ima Živković sa ovim? Ne branim ga, daleko bilo. Nego, lepo se obrati pres službi SNS-a da ti ponovo objasne tekst. Ako umeju

      1. Pero, zar mislis da bi @dule razumeo i 100 puta da mu objasne sns-idioti. @dule nosi praznu tikvu na ramenima u kojoj je instaliran program tv pinka i kretenizam informera.

        1. I.T. A, koji li je kod tebe program instaliran?Da nije luksemburški?Traži nekog da ti stavi „antenu“, da se ne ponavljam kao N1.

          1. Plasim se da nisam razumeo tvoje debilno pitanje, ponovi ali malo preciznije?

  4. Borko majmune ostavi mrtve neka počivaju umiru. Nemoj preko njih da skupljaš političke poene.

    1. Majmun je onaj koji ti je objavio komentar! A ti si samo lajavi krelac, zajedno cinite drim tim srpskih portala.

    2. Nista mu nije sveto,gazi preko „leseva“ da bi dosao do jeftinih politickih poena.Strasno

  5. Nema izvrtanja i navrtanja na svoju vodenicu , samo logicne stvari treba izvoditi iz nekog dogadjaja, da li su date smernice i upute za ponasanje u vezi KOV 19 , ko je odgovoran za stare u GC , da li su smernice poslate i GC, ko nije uveo smene od po 14 dana stalno zaposlenih, ko je dozvoljavao posete, i to je to , nema sta vise da se prica . Na stare ljude treba da se vodi racuna isto kao i na decu , sa istom paznjom a jos i kada imas uputstvo kako treba da se radi , a ti ne radis …….

  6. Svi su dobili uputstva kako treba i sta treba raditi u vreme korona virusa, dali su se svi pridrzavali tog uputstva to ce se utvrditi .

  7. Sramota je da se neko tako ponaša i izjavljuje tako strašne stvari i optužbe,sada kada se mnogi svakodnevno bore za ljudsko zdravlje.

  8. Ljubisa za tvoju informaciju kada je proglaseno vanredno stanje vojska he poslata da pazi na bolnice i domove za stara lica da se ne bi desilo da neko zarazen udje u te objekte. U domovima za stara lica korona se pojavila skoro mesec dana po objavi vanrednog stanja. I to ne u jednom nego u 13-tak . Sada ti razmisli ko je tu kriv i zasto. Ocigledno je da neko namerno nije hteo da sacuva ljude u tim domovima. Nije bilo interesa od strane vlasti da sacuva te jadne ljude. Prece im je bilo da se sepure svaki dan na tv-u.

    1. Tačno da je vojska pazila na staračke domove, ali ona nije mogla da pazi gde idu zaposleni u tim domovima, pošto im se smena završi, a to je glavni uzrok što se Korona pojavila u staračkom domu.

  9. Krenula kampanja skupljanja jeftinih politickih poena kod opozicije, ali uzalud, niko ih ne slusa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.