Stefanović: Napad nije nasumičan već smišljen pokušaj ubistva

Ostavite komentar


  1. Naravno. To je pokušaj tzv. pokaznog ubistva svima onima (naročito onima koji čine ćutljivu, uplašenu i apatičnu većinu) koji bi da se oslobode jarma ove, u svemu, nečovene nomenklature, koja je uzurpirala vlast, ugušila slobodu i koja ugrožava život celom društvu osim pripadnicima oligarhije.

    1. Nemogu da shvatim trazili ste zapad dobili ste pa jer ovi predstavljali zapad i ovaj pregovarao sa kosovo i sad lupeta gluposti

  2. Socijalisticki sistem fungcionisao je na nametnutom ideoloskom obrazcu,dogmi,predestinirane opste volje o zivljenju i misljenju,Vucicev sistem fungcionise na eliminisanju politickih protivnika.

  3. AV je izjavio da nedavnopaljenje srpskih proizvoda na Kosovu podseca na paljenje knjiga u Nemackoj za vreme Hitlera sto dokazuje da na Kosovu vlada fasizam. Sada bi trebao taj isti AV da kaze na sta ga podseca ovaj napad na Stefanovica tj da li ga to podseca na aktivnosti SA i kasnije SS za vreme vladavine nacista u Nemackoj. Meni se cini da ovaj napad na Stefanovica podseca mnogo vise na nacizam i metode koje su u danasnje vreme neprihvatljive u celom civilizovanom svetu. Ukoliko AV ne reaguje ili pak u njegovo ime ne nastupi Brnabicka licno cu smatrati da su oni oedgovorni i da se solidarisu sa ovim napadom.

  4. Ne mogu tvrditi da je pokušaj ubistva sa predumišljajem, ali ubistvo je bilo moguće.
    Vokabular predsednika Srbije je takav, da svaki nepametni patriota ima želju da se obračuna sa tim izdajnicima i lopovima, koji su uništili državu.
    Takvi su verovatno ubili i Olivera.

  5. Osuđujemo svaku vrstu nasilja kao i vlast danas jer se oni bore za normalan i miran život bez bilo kakvog oblika agresije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.