Stefanović: Napadi na Andreja Vučića besmisleni

Ostavite komentar


  1. Pa ko je to Andrew Wolfu ograničio kretanje one noći kad su fantomke rušile po Savamali? Ima li parcijalnih tragova DNK tih lica? I da li je DrNebojša siguran da je to bio on ili njegov dubler iz firme Asomacum?

  2. Kada je DSS bio na vlasti za drzavne praznike su se utrkivali ko ce vise popiti ili ko ce vise i bolje opljackati narod.Tako da im je bolje da ne komentarisu Andrejevo kretanje.On je svoje vreme proveo kako je zeleo.Proveo ga je u krugi svojih clanova.

  3. A kada se nekome preko noci srusi objekat, ogranoici kretanje, kao slobodnom gradjeninu, a policija mu ne pruzi zastitu, onda se radi, propassti drzave,neradu i cistom amaterizmu.

  4. To ljudi nemaju vise aduta da se dignu iz blata pa se sada hvataju za slamku i propzivaju sve i svakog kog stignu kako bi dobili dodatne poene.

  5. Pa zar oni nisu "pro evropska partija" bar nekada bili. Pa osnovno civilizacijsko pravo je sloboda kretanja, ma bilo gde. Šta je razlika između kuma, koji kumu idu u posetu, ili nekom na poslu svoga obiđu. Pa zar mi kao građani to ne radimo, ne obiđe mo li nekoga našeg na poslu. Tako i Andreja obilazi brata rođenog i njkegov posao gde radi. Ne vidim u čemu je problem oko DSS-ovih napada.

  6. A da su mene ispendrecili vasi policajci umesto Andreja, da li bi ste mene isto tako branili, preposteni doktore? A da sam ja bagerom nocu rusio komsijin nelegalan objekat, da li biste i to ignorisali, doktore? Dokle ce braca biti iznad zakona? Zasto ne radite svoj posao umesto sto se slihtate Vucicu i porodici?

  7. Zaista su besmisleni napadi na Andreja Vucica. Ovo je samo jedan od dokaza nemoci DSS pa se bavi prljavm poslom

  8. Ja , gradjanin Srbije, poreski obveznik, ne zelim da znam da li A. Vucic uopste ima brata, ne zelim da znam ni kako se zove, ne zelim da znam da ima roditelje ni da ima porodicnu kucu. Ne zelim da znam nista o njegovoj familiji, a jasno mi je da A. Vucic zeli da ja to znam.Ja sam protiv svoje zelje ipak saznala da A. Vucic ima brata ,koji ima firmu, a nije placao porez. U medjuvremenu je aboliran , jer je ceo drzavni aparat poteran da ga ucini nevinim i izmisli kradju identiteta, koja ne proizvodi nikakvu korist lopovu , nego ostecenom! Prilican presedan, lopov nema nikakvu korist, pri tom se i ne zna ko je. Jedinu korist ima BRAT, ne placa porez. A ja i mnogi drugi , placaju.

  9. A što se toliko priča da onaj Veselinovićev hotel na Kopaoniku nije njegov nego na batu od premijera.Možda podmeću i kleveću,a može biti da će se istina sazna kad bate više ne bude kralj Srbije.Istina ispliva kad tad ali kod nas obično je kasno.

  10. Naša narodna poslovica kaze da ne laje kera zbog sela već zbog sebe.Na taj način zauzimaju deo medija.

  11. Ja lično ne verujem ništa dr Stefanoviću, kao ni Vučićima, Vulinu, Nikoliću, Mihajlovićki… da ne nabrajam. Stabilnost ove vlasti počiva isključivo na sili. I na gluposti, koju narod tako lako guta. Majstori rijalitija na vlasti..

  12. Tri puta citam ovu izdaju Dr Nese i samo se pitam da li je on uopste svestan sta prica. Jasno mi je da po naredjenju gospodara mora da prica gluposti i da vadi batu na sve nacine, samo mi nije jasno da li njego izjave moraju da budu ovoliko debilne. Stvarno se plasim kad vidim kakva osoba je na celu policije. Policija treba da stiti gradjane od kriminalaca, ali sam ubedjen da Dr Nese sam ne moze da razlikuje te dve grupe..

  13. Kada cete da uradite nesto vise pa da spustite stopu kriminala , ubistava , saobracajnih udesa , nasilja u poriodici i na ulici u saobracaju , samoubistava , korupcije itd itd itd !!!!!!!

  14. Ja bi stvarno voleo da se i opozicija ukljuci i da svoj doprinos u razvoju zemlje umesto traceva koji su za neki Americki show program. Poeni se ne skupljaju tako. Radiate nesto korisno za narod.

  15. Andrej Vucic je slobodan gradjanin i moze u svoje slobodno vreme da ide gde hoce i da radi sta mu je volja.Obisao par gradskih odbora SNS po Srbiji i svojim iskustvom pokusao da im pomogne u radu.Zar to ne cine i ostali aktivisti drugih stranaka i partija ?Druga je stvar sto je to zasmetalo clanovima DSS.Ja im toplo preporucujem da i oni krenu sa tom praksom da obilaze svoje gradske odbore po Srbiji da se ne bi desavalo da im celi gradski odbori masovno prelaze kod naprednjaka kao u Pancevu, Zablju, Backoj Palanci,Topoli, itd.

  16. ДСС полако почиње да се распада и нестаје па би било боље да пораде на својим проблемима а не да прате Андреја или било ког другог где иде и шта ради у слободно време.

  17. Je l ovom nesrecniku posao da vodi resor policije ili da bude baba-dzaftara? Eh bre ljudi, za sta ga placamo? Izgleda da ne kontamo da ga mi drzimo na poslu, i njega i brata od andreja. Dok se mi setimo da im otkazemo upropastice ovi i vise nego sto mogu…

  18. Ma oni da mogu hapsili bi sve koji ne dele misljenje kao njihova grupica.To su radili i 2000 godine pa misle opet.

  19. Dno politike je bas ovo kad neko pocne da proziva i clanove porodice svog neistomisljenika.

  20. Sumnjiva je cela sudska rabota oko firme Asomakum. Sve je izvedeno pod pritiskom vlasti da se smandrlja postupak., niko ne veruje u izmišljotinu krađe Lk.

  21. "Potpuno je jasno da kada nekome pokušavate da ograničite slobodu kretanja i razmišljanja, onda se tu radi o čistom fašizmu, smatra Stefanović" cekaj malo sta bese Savamala da nisu tamo vezivali gradjane i ogranicavali im slobodu ….sta ono bese sa Oljom Beckovic jel to bese zabrana pricanja ili razmisljanja…. Ne ja pogresih to sa Oljom je zabrana pricanja a niko nam ne brani da razmisljamo jer kad bi nam i na to uveli zabranu onda bi po cenjenom Dr Stefanovicu to bio fasisam ovako je parlamentarna demokratija. Neverovatno kolko mudrosti nas skolovani kadar poseduje i zraci. On ne samo sto nas cuva od kriminala nego svojom mudroscu i prosvecuje narod….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.