Stefanović: Naši i njihovi pregovori su kao poređenje Kisindžera i Vulina

* Petar Miletić: Nedostatak transparentnosti akutni problem Briselskog procesa
Sagovornici Danasa o najavi da će biti objavljen izveštaj o dosadašnjim razgovorima sa Prištinom u Briselu

Ostavite komentar


  1. Kardinalna je greška bila prebacivanje pregovora u Brisel, to je brljotina koja ne može više nikada da se ispravi.

  2. Pa Borko Stefanović i njemu slični i jesu sedeli po kafićima i ništa nisu uradili za srpski narod na KiM. Sada nema pravo da komentariše pregovore sa Prištinom.

  3. Ipak imaju nešto zajedničko Kisindžer i Vulin………Tikove. Samo su Henrijevi kontrolisani, za razliku od Vulinovih koji se ne daju kontrolisati, nikako….

  4. U čemu dotični vide nedostatak transparetnosti? Kada Vučić izađe pred narod, problem je. Kada ne izlazi, problem je. Mislim da ta "opozicija" i ne zna tačno šta hoće.

  5. Stefanovica ima kratko pamcenje ali ne I gradani kada je on posecivao KIM I nosio pomoc napacenom narodu na KIM tada se ta pomoc prodavala

  6. Stefanovic ima kratko pamcenje ali ne I gradani Srbije . Kada su bili na vlasti nosili pomoc napacenom narodu na KIM oni su tu pomoc prodavali . To je njihova politika

  7. Dobro je što se u Briselu vode pregovori jer na taj način niko iz Prištine ne može da kvari dogovor koji je napravljen nego mora da ispuni u narednom periodu sve što je dogovoreno!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.