Stefanović: Nikada nisam učestvovao u aktivnostima koje bi ugrozile Vučića

Ostavite komentar


  1. Закон је једнак за све свако ко је крив и то се утврдаи мора да одогвара

    1. Tačno je da je zakon jednak za sve, samo je za neke malo jednakiji nego za druge. Ali mise čini da krivci nisu baš uvek odgovarali pravično u ovom režimu.

      1. Da sr ne lažemo, od kako znam za sebe, ovde su neki bili jednakiji i nisu odgovarali za svoja nedela. U svakoj vlasti. Ili mislite da je neka vlast toliko bila poštena, da je realno da niko nije zaglavio zatvor dok su njegovi bili na vlasti.

    2. @ Sofija Kukic ~ Možda , u Abisiniji , poštovana Sofija !? Ali , u Stradiji ,… jok ! A mi živimo , baš u Stradiji !

  2. Па закон је једнак за све. Нека се спроведе истрага.

    1. Kakva istraga “ Tanja “ . . . pa covek kaze da je “ nevin “ ( ha . . . ha . . ) a treba verovati dugogodisnjem najblizem saradniku – ( i kumu ) “ naseg Ace “ . . . to sto blatoidi lupetaju ili seoski odbori ( koji ga nikad nisu videli ) ne vazi . . . kod nas u sekti vazi samo jedna rec a to je rec “ naseg Ace “ pa dok on cuti Nesa – a iz Bg -a je “ nevin “ kao novorodjence . . . dakle ne izazivajte paniku sa nekim istragama ili nesto slicno tome ( procesi , robija , oduzimanje imovine ili izgon na neki Mauricijus ) . . .

  3. Da bilo ko od vas poznaje zakon znali bi da predsednik nema veze sa ministrima, već premijer.

    1. Onda ni presednik ne poznaje zakon ! Zasto bi se inace petljao u sve ? Pustio bi da nesto odluci i premijer .

  4. U SNS sve vrvi od odvaznih, hrabrih i postenih ljudi…ajde Doktore pokazi da imas kicmu

  5. Zasto vi Ministre Stefanovicu demantujete medijima nesto sto jos nije u procesima istraznih organa ? To je izjava za tuzilastvo, a ono, kao sto vidimo nije uopste dotaklo tu temu. Zato ispada da se dopisujete sa Vucicem preko medija, sto je politicki nepromisljeno i infantilno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.