Stefanović: Opozicija stoji iza protesta

Ostavite komentar


  1. Do god je to mirno,neka to rade…Isto mu je,ranije,i vodja to izjavio…Bitno je da je POCELO…

  2. Stefanovicu sta stoji iza tebe? Lazni fakultet, lazni doktorat i gomila drugih lazi. Smatrate da je drzava vasa prcija i da mozete da radite sta vam je cef. Da rusite ljudima kuce, otpustate nepodobne i dovodite svoje nepismene ““kadrove““ . AV je najavio da ce keramicara postavirti za ministra vojnog. Vi stvarno ne znate gde su granice pristojnosti.

  3. Narod je na izborima rekao sta o kome misli. Sta sada opozicioni kandidati uopste traze?! Vlast na silu? Preko ulice? Opozicija jadnija ne moze biti!

  4. Kako te nije sramota,samo probaj da taknes tu decu videces i ti i tvoj vodja sta je bes naroda mnooogo ste se osilili deca su u pravu pametna su nije im potreban lazan doktorat i nemaju sline na rukavu.

  5. da li Ministar ima iformacije,koji ce scenario biti odigran…???!!!

  6. Da li Ministar ima informacije,koji ce scenario biti odigran…?!?!Koordinator Sluzbi Bezbednosti Igor Becic,bivsi kondukter,verovatno ima saznanja,te mi nije jasno,zasto ih taji…???

  7. Zašto objavljujete šta je ovaj rekao? Neka izađe na ulicu pa nek se dernja kao i ta deca. Da li su rts, pink, informer, alo itd.fer?!!
    PS. Saša Janković je u pravu, ološima se ne čestita. Dajte i više izjava Saše Radulovića i ostalih opozicionara a izjave sns ukinite. Da!

  8. Ovaj čovek dokazuje da je "doktor", uopšte nije važno ko stoji iza organizacije protesta već šta dovodi mlade da izađu na protest. Ovi na vlasti zajedno sa diktator om il se prave ludi ili stvarno ne shvataju uzroke stanja u koje su doveli narod i državu, gde sistem ne funkcioniše i gde o validnost njegovog doktorira odlučuje jedan čovek. Nije li to DIKTATOR.

  9. Naravno da stoji,moj brat je opozicija, moja devojka je opozicija, moj drug je opozicija, ja sam opozicija jer mi ne mislimo kao vlast ne mislimo da posteno i dobro vodite zemlju, lazima i obmanama. Opozicuja uvek, dabome.

  10. Halo Nebojša iz Beograda, kako možeš da kažeš da iza protesta stoje opozicioni lideri kada INFORMER i KREMLIN "pouzdano" znaju da stoje CIA i SOROŠ. Pa ne može to tako, čas ovi čas oni, razmisli malo (dok ti vođa ne kaže) pa se onda odluči.

  11. Ali " visokopoliticki"… Online vujaklija se nosi, a slina viri. Doktore…

  12. Jok, stojis ti i Vucic! Naprednjaku jedan, ne stoji niko! Stoji postenje, cast, moral, etika i kultura slobodno mislecih gradjana Srbije; ne stoji samo VAS primitivizam i bestijalnost!

  13. Organizatori su oni koji su organizovali Drzavni udar u 5. oktobra 2000. Upali u Narodnu skupstinu, zapalili izborni materijal da bi prikrili da poraz od Slobodana Milosevica… Tako da kada govore o legitimitetu, treba da se zapitaju kakav je njihov legitimitet bio posle 2000-te godine…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.