Stefanović: Podržati Vučića koji se bori da Srbija ostane na svojim zacrtanim putevima 1foto (BETAPHOTO/MINISTARSTVO ODBRANE SRBIJE)

Naša je obaveza da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću pružimo najveću moguću podršku u ovim teškim danima u kojima se bori da naša Srbija ostane na svojim zacrtanim putevima, poručio je danas u pisanoj izjavi ministar odbrane Nebojšta Stefanović.

Oduvek je Srbija bila na raskršću puteva, preplitali su se na ovim prostorima interesi velikih sila kroz celu našu istoriju i nikada borba za samostalnu i nezavisnu Srbiju i donošenje odluka isključivo u interesu našeg naroda nije bila laka. Baš tako je i danas, ukazao je Stefanović.

Narastajuće krize u vezi sa osnovnim životnim potrebama, od hrane do energenata, sa kojima se suočava ceo svet, uz sve očiglednije sukobe interesa velikih sila, situaciju čine još kompleksnijom, a borbu za opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji izuzetno teškom.

Srbiju, međutim, u ovim izazovnim vremenima, punim pritisaka na zemlju, vodi čovek kome je jednako stalo i do očuvanja mira i stabilnosti naše zemlje i do očuvanja srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. Vodi je Aleksandar Vučić, koji zna da jednog bez drugog nema, niti ga može biti, ocenio je Stefanović.

Zato je danas, uoči predsednikovog obraćanja u Skupštini Srbije, važno podsetiti sve u Srbiji na značaj jedinstva u ovoj borbi, jer je to borba svih nas, zaključio je Stefanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari