Stefanović poručio šefu Delegacije EU da postaje politički saučesnik režima

Ostavite komentar


  1. Naravno da zna, ali ga nije briga. On će da ode iz Srbije kada završi mandat. Magarac koji ide za šargarepom je sada EU, lepo ih je namagarčio ovak koga drže na vlasti. Nažalost, nama više ni bog ne može pomoći.

  2. OBJASNITE COVEKU DA NEMA LEGITIMITET I DA JE NIKO OBICAN GRADJANIN KOJI SEBI DAJE ZA PRAVO DA ON DAJE SMERNICE LJUDIMA IZ EU STRANCI SU OBAVESTENI SA TACNIM INFORMACIJAMA KO JE BORKO I BRATIJA ZNAJU DA IH NAROD NECE A ZA STRANCE SU POTROSENI MIST TAKO IH SIFRUJU U EU

  3. Stefanovic poslednji shvatio da je lik sve vreme u zescem dilu sa bratijom i sestrinstvom. Opet dobro je, oni u Briselu su i dalje neobavesteni , kao Kostunjavi onomad.

  4. Borko, nasekiraćeš čoveka neće moći spavati. Kako bi i mogao kad mu takva veličina saspe istinu u oči.

  5. Znao sam. Fabricio je Vučićev bot i sendvičar. Samo… Borko, sa vama lopovima, i ljudima bez morala neće niko više da saradjuje. Do juče vam Fabricio bio dobar, a danas je krezubi bot.

  6. Zasto pristajemo na ovakvu“ vlast“ i ocekujemo da drugi izbore slobodu za nas?

    1. Tako ste vi to radili, je l’ tako? Tako je. Nisu svi kao vi, jer vam je taj isti „gospodin“ do juče bio dobar.

      1. Ovo mu dodje kao otpriznavanje kosova. Lova , layf kako li śta, tu negde, tome slučno. Ništa lično.

  7. Ако је Фабрици у праву Србији је место у ЕУ, сада.

  8. Da i više puta da. Borko je apsolutno u pravu, ali najviše zabrinjava što Fabrici naravno sve to zna, ali se ponaša tako.
    Razlog za to me veoma plaši.
    Zbog čega se mi ne približavamo Evropskoj uniji, a ona nas hvali?

  9. Žalopojkama se ne skida Vučić. Mada sam ubeđen da oni i ne žele da ga skinu dok ne preda Kosovo.

  10. Ja ne sumnjam da korupcija postoji, gledam juce na N1 objasnjavaju neke stvari, ali moramo biti realni i reci da te seme „a la gegula“ nije izmislio ovaj rezim nego DOS i „zuto preduzece“, pa sada pitam ja vas, kako ce iz ovoga da nas vase njegovi idejni tvorci. Zdravom coveku(u glavu) skroz nelogično. Kad pogledam ove odmah pomislim da je Tito bio u pravu sto je ukinuo visestranacje, i ja bih isto tako.

    1. Još jedan od tačnih ali luzerskih komentara. da bi se uklonilo ovo zlo o kome je većina saglasna mora se otkriri i poslednja kockica slagalica. A to je podrška EU ovom režimu tj neki vid okupacije za rad sopstvenih interesa, a protivno interesima gradjana Srbije. Kada i to postane tema, kao što je sada već očigledno da nam vlast krade državu, kada počne masovno prozivanje EU za saučesništvo, uključić se i oni. I to ne zbog morala i etike, već upravo zbog interesa i stabinosti. Ima li boljeg primera od Crne Gore. Tek kad su građani debelo uzdrmali režim umešao se i zapad da sa Milom ne padnu i njihovi interesi. Eto nam pouke.

  11. Taj isti Fabrici je naterao Vucica da javno u prenosu na tv- u prisustvu ambasadora svih zemalja EU opvrgne izgovorene reci da EU nije finansijski pomogla Srbiji u borbi sa korona-virusom. Dakle, EU se usprotivila lazima kad je ona u pitanju ali kad su gradjanji Srbije u pitanju, kad je u pitanju vladavina prava, medijske slobode, korupcija, hajka na neistomisljenike, EU se „pravi da je mrtva“. Isto je i sa americkim ambasadorom koji je pohvalio nasu policiju sto „nije primenila prekomerni silu nad demonstrantima“ a mi znamo da je policija trpela narucene napade a s druge strane mlatila i hapsila. Apsolutno se slazem da je Borko Stefanovic trebalo da napise otvoreno pismo o licemerstvu gospodina Fabricija.
    Sad bi trebalo da gospodin Fabrici objasni kako to da je dobio kritike od strane onih koji jesu za ulazak Srbije u EU a hvalio je one koji taj proces opstruiraju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.